Directie-generaal Kustveiligheid om 4 doorlopende werknemers te rekruteren

Directie Algemene Directie Kustveiligheid zal vaste krachten aanwerven
Directie Algemene Directie Kustveiligheid zal vaste krachten aanwerven

4 Assistent-inspecteurs zullen worden aangetrokken om in dienst te treden bij de Inspectieraad van de Algemene Directie Kustveiligheid.

Aanvraagperiode


Kandidaten die in Turkije zijn opgegeven als ze aan de nodige voorwaarden voldoen, samen met de verklaring van de Business Authority 5 (vijf) dagen in de Turkije Business Association open vacatures sectie van de elektronische media en / of Turkije, zullen persoonlijk kunnen solliciteren bij de Service Centers van het uitzendbureau.

Aanmeldings- en examenvoorwaarden

 • Minimaal vier jaar undergraduate onderwijs; Afgestudeerd zijn aan de Faculteiten Rechtsgeleerdheid, Politieke Wetenschappen, Economie, Bedrijfskunde, Economie en Bestuurswetenschappen, en een van de instellingen voor hoger onderwijs in Turkije of in het buitenland, waarvan de gelijkwaardigheid met deze scholen wordt aanvaard door de Hoger Onderwijsraad, en die ten minste vier jaar undergraduate onderwijs heeft genoten.
 • Een score behalen van ten minste 2019 (zestig) en hoger van het Public Personnel Selection Examination (KPSS) Groep A KPSS P2020-scoretype uitgevoerd door het Assessment, Selection and Placement Center (ÖSYM) in 48 en 60.
 • Om te voldoen aan de voorwaarden van artikel 657 van de ambtenarenwet nr. 48. (Kandidaten die in aanmerking komen om het mondelinge examen af ​​te leggen, moeten een strafblad opnemen.)
 • Onder de 27 jaar zijn op 11/2020/36. (Degenen die zijn geboren op 27 november 1985 en later.)
 • Voor mannelijke kandidaten die militaire dienst hebben vervuld, vrijgesteld of uitgesteld. (Mannelijke kandidaten die in aanmerking komen voor het mondeling examen, zullen om een ​​certificaat van militaire status worden gevraagd.)
 • In termen van gezondheid, geschikt zijn om te werken in allerlei klimatologische en reisomstandigheden door naar alle delen van het land te gaan, niet om gehandicapt te worden door een lichamelijke of geestelijke ziekte of lichamelijk letsel waardoor hij zijn plicht niet continu kan uitoefenen. (Kandidaten die in aanmerking komen voor het mondeling examen, zullen na de aankondigingsdatum worden gevraagd om het Health Board Report van de volwaardige ziekenhuizen te ontvangen.)
 • Geen enkele belemmering hebben voor inspectie in termen van strafblad.

Examenplaats, datum en tijd

 • Examendatum: 30 / 12 / 2020
 • Examenuur: 10.00 uur
 • Examenplaats: Directie-generaal van de Coastal Safety Inspection Board Beylerbeyi Mah. Abdullahağa Cd. No: 16 / A Üsküdar / İSTANBUL.
 • Kandidaten worden naar het examen gebracht op basis van het aanmeldingsnummer vermeld op het "Assistant Inspector Entrance Exam Candidate Document-Form 2".  Kandidaten krijgen geen bericht over de examendatum, -tijd en -plaats.
 • Kandidaten dienen ten minste een half uur voor (09.30) voor de examenduur aanwezig te zijn op de examenlocatie en kandidaten die na aanvang van het examen arriveren worden niet tot het examen toegelaten.
 • Overige gedetailleerde informatie voor het examen http://www.kiyiemniyeti.gov.tr Het kan worden verkregen via het webadres of door te bellen naar 0 (216) 531 40 97 en 0 (216) 531 4065.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties