TÜBİTAK zal 105 continue werknemers rekruteren

TÜBİTAK zal 105 continue werknemers rekruteren
TÜBİTAK zal 105 continue werknemers rekruteren

TÜBİTAK zal personeel werven. Volgens de gepubliceerde aankondiging van de aanwerving van vaste medewerkers, zullen Technician Recruitment and Researchers worden aangeworven zonder de voorwaarde van KPSS met 105 medewerkers.

Bijzondere voorwaarden voor kandidaten


Het verzorgen van tweejarig associate degree-onderwijs aan instellingen voor hoger onderwijs; Een van de afdelingen Elektriciteit, Elektronica Technologie, Elektronische Communicatietechnologie, Besturing en Automatiseringstechniek of Railsystemen Elektrische en Elektronische Technologie gevolgd hebben.

Na maximaal 5 jaar in het veld gewerkt te hebben na het behalen van een associate degree,

Het verdient de voorkeur dat de kandidaat bekwaam is in ten minste een van de onderstaande onderwerpen.

 • Om elektrische panelen te kunnen installeren en bedraden.
 • Panelen kunnen tekenen met Eplan / Cofaso-software.
 • Kennis hebben van elektronische assemblage en mechanische assemblages.
 • Om SMD-materiaalverwijdering, installatie, oogtest en eindcontroletechnicus te kunnen doen.
 • Ervaring hebben met vermogenselektronica, enkelfasige en driefasige AC- en DC-elektriciteitsnetten.
 • Kennis hebben van spoorwegsignaleringssystemen.
 • Ervaring hebben met automatisering.
 • Veldwerk en geen reisbelemmering.

Aanvraagprocedure

 • Om in aanmerking te komen voor de aankondiging, moet u zich registreren bij het sollicitatiesysteem op "www.bilgem.tubitak.gov.tr". (Bij het aanmaken van een cv voor de sollicitatie moeten alle vereiste documenten elektronisch aan het systeem worden toegevoegd en moet de sollicitatie worden gedaan door de referentiecode te selecteren). Sollicitaties worden niet geaccepteerd, behalve sollicitaties via het sollicitatiesysteem.
 • Aanvragen moeten uiterlijk 14 / 12 / 2020: 17: 00 worden ingediend.
 • Aanvragen worden beoordeeld op basis van de advertentie-referentiecode. Kandidaten kunnen solliciteren door de referentiecode van de vacature te selecteren in het sollicitatiesysteem. Aanvragen die zijn gemaakt zonder een referentiecode te selecteren, worden niet in behandeling genomen. Een kandidaat kan voor maximaal 1 (één) functie solliciteren.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties