Cappadocië wordt de favoriet van het wintertoerisme met Erciyes

Cappadocië met erciyes zal de favoriet zijn van het wintertoerisme
Cappadocië met erciyes zal de favoriet zijn van het wintertoerisme

Burgemeester Büyükkılıç woonde de bijeenkomst bij over wintertoerisme in Cappadocië, met de gouverneurs van Kayseri en Nevşehir.


Burgemeester van Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Mamdouh Büyükkılıç'ın, de belangrijkste wintertoeristische centra van Turkije en vorig jaar onmisbaar voor buitenlandse toeristen, Erciyes Ski Center en 60 miljoen jaar geleden vulkanische berg Erciyes lava en trok de aandacht van de hele wereld en vormde de sprookjesachtige schoorstenen uit de as van de Cappadocië-regio is de favoriet van dit seizoen van wintertoerisme Hij zei dat het zou gebeuren.

vooral vóór het winterseizoen van 2020 in Rusland, Oekraïne en veel Europese landen, wordt het trefpunt van Kayseri buitenlandse toeristen die willen komen voor vakantie in Turkije, Mount Erciyes en Nevsehir evaluatie als een pakket voortgezet. In dit verband werd in samenwerking met Nevşehir en Kayseri een bijeenkomst over wintertoerisme gehouden.

De bijeenkomst in Ürgüp Yunak Evleri Meeting Hall werd bijgewoond door de burgemeester van de Kayseri Metropolitan Municipality. Naast Memduh Büyükkılıç, Kayseri-gouverneur Şehmus Günaydın, Nevşehir-gouverneur İnci Sezer Becel, Kayseri provinciaal directeur van Cultuur en Toerisme Şükrü Dursun en Erciyes A. Ş. Voorzitter van de Raad van Bestuur Murat Cahid Cıngı en toerismeprofessionals waren aanwezig.

CAPPADOCIA WERD OP DE TAFEL GENOMEN MET ERCİYES

Wintertoerisme trok bij ontmoeting de aandacht van de hele wereld en vormde de sprookjesachtige schoorstenen in Turkije, een belangrijk centrum voor wintertoerisme Erciyes skicentrum en 60 miljoen jaar geleden werd de vulkanische berg Erciyes lava en as Cappadocië op de kaart gezet.

Tijdens de bijeenkomst werd het antwoord gezocht en geraadpleegd op de vraag hoe de regio Cappadocië ook zal profiteren van het Erciyes Skicentrum, waar naar verwachting ongeveer 50 buitenlandse toeristen zullen komen dit seizoen, en hoe de twee regio's een gemeenschappelijke toerismemarkt kunnen worden, en geraadpleegd, de bijeenkomst was zeer productief, er werden wederzijdse promotie en expedities georganiseerd. Er werd vernomen dat er belangrijke beslissingen werden genomen om meer concrete stappen te zetten.

In zijn verklaring over dit onderwerp zei burgemeester Büyükkılıç: “We beschouwen elkaar als een onmisbaar onderdeel van Cappadocië en spannen ons in. In deze context zijn de bestemmingen Kayseri en Nevşehir binnen Cappadocië een regio met een hoog toeristisch potentieel in ons land en de afgelopen jaren overspoeld door buitenlandse toeristen. Erciyes is een van de belangrijkste centra van ons land voor wintertoerisme. In deze bijeenkomst die we hebben gehouden, hebben we evaluaties gemaakt van het werk dat we gaan doen om het potentieel in deze regio te vergroten. Ik hoop dat ons skicentrum Erciyes en de regio Cappadocië dit jaar de favoriet van het wintertoerisme zullen zijn, ”zei hij.

EEN BEZOEK AAN DE MAYOR VAN URGUP

Na de bijeenkomst namen burgemeester Büyükkılıç, provinciaal directeur van cultuur en toerisme Şükrü Dursun en Erciyes A.Ş. Samen met Murat Cahid Cıngı, de voorzitter van de raad van bestuur, bezocht hij burgemeester van Ürgüp Mehmet Aktürk. Büyükkılıç zei: "We zullen onze gasten samenbrengen met de schoonheid van Erciyes en de unieke geschiedenis van de regio Cappadocië met de verbindingen die we hebben ontwikkeld met ons district Ürgüp, dat op een strategische positie ligt in termen van toeristische dichtheid in onze regio."


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen