TOFAŞ Doblo-model verlengt productieperiode met 1 jaar

Tofaş verlengt de productieperiode van het Doblo-model met 1 jaar
Tofaş verlengt de productieperiode van het Doblo-model met 1 jaar

Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. verlengde de productieperiode van het Doblo-model met 1 jaar.


In de verklaring aan het Public Disclosure Platform (KAP) werd het volgende opgetekend: “De Raad van Bestuur besloot de productieperiode van het Doblo-model geproduceerd in de TOFAŞ Bursa-fabriek met 1 jaar te verlengen en investeringsstudies te starten. In deze context werd de duur van het project, dat aan het publiek werd aangekondigd als 28.05.2013-2009 met een speciale casusverklaring van 2021, verlengd tot eind 2022. In de periode 2009-2020 werden ongeveer 1,1 miljoen eenheden geproduceerd in het kader van het project, en met de bijdrage van de nieuwe investering en verlenging van de tijd, worden ongeveer 75 miljoen 1 duizend eenheden beoogd gedurende de hele projectperiode, waarvan 250 procent voor exportmarkten. In deze context is het de bedoeling om tot eind 2021 een investering van ongeveer 28 miljoen euro te doen en de productie van nieuwe motorvoertuigen is gepland om medio 2021 te starten.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties