Sinop Airport ontvangt toegankelijkheidscertificaat

Sinop Airport ontvangt toegankelijkheidscertificaat
Sinop Airport ontvangt toegankelijkheidscertificaat

Het "toegankelijkheidscertificaat" werd aan Sinop Airport gegeven door de provinciale directie van gezin, arbeid en sociale diensten. Zo is het aantal luchthavens dat dit certificaat heeft ontvangen gestegen tot 23.


Zoals bekend is 2020 door president Recep Tayyip Erdogan uitgeroepen tot "Jaar van toegankelijkheid". In deze context hebben luchthavens ook hun diensten verbeterd om passagiers met beperkte mobiliteit gemakkelijker toegang te geven.

In deze context werden op Sinop Airport snel de nodige regelingen getroffen. Sinop Airport, waarvan werd vastgesteld dat het aan de nodige voorwaarden had voldaan tijdens de audits die werden uitgevoerd door de Commissie voor toegankelijkheidscontrole en inspectie van de provincie Sinop, kreeg een "toegankelijkheidscertificaat".

Het afgegeven document werd door gouverneur Erol Karaömeroğlu aan de luchthavenbeheerder Taylan Öncel overhandigd bij de opening van de 23.10.2020e Termijn Coördinatievergadering van de provincie Sinop op 4.

Het toegankelijkheidscertificaat wordt aan de luchthavens gegeven als resultaat van de uitgevoerde inspecties om ervoor te zorgen dat gasten met beperkte mobiliteit kunnen profiteren van passagiersvriendelijke toepassingen zonder drempels en voor een gemakkelijkere toegang.

Aan de andere kant, naast passagiers met beperkte mobiliteit op passagiersvriendelijke luchthavens; Het vergemakkelijken van de procedures van zieke passagiers met baby's, zwangere vrouwen en mensen die snellere toegang nodig hebben, is een van de prioriteiten van de organisatie.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties