De kracht van nationale verdediging ter plaatse PETLAS

De kracht van nationale verdediging ter plaatse PETLAS
De kracht van nationale verdediging ter plaatse PETLAS

De binnenlandse hoofdstad van Turkije, industriële kracht, Abdulkadir Ozcan Inc. (Bij AKO Group) heeft momenteel tot dusver 4.5 miljard pond geïnvesteerd in het toonaangevende merk van de bandenindustrie van ons land met 100 procent binnenlands kapitaal. PETLAS biedt vernacularisatie en draagt ​​bij aan de Turkse defensie-industrie.


PETLAS, een van de baanbrekende investeringen in het verminderen van de buitenlandse afhankelijkheid in de defensiesector van ons land, is niet alleen een Turks merk met wereldwijde concurrentiekracht, maar vervult ook zijn plicht op dit gebied met zijn R & D- en productiestudies voor de defensie-industrie.

Binnenlandse R&D, binnenlandse productie voor de nationale defensie-industrie

AKO Group Board Member Safa Özcan verklaarde dat PETLAS voldoet aan de bandenbehoeften van onze nationale defensie-industrie met binnenlandse R&D en binnenlandse productie, en zei: “De banden die PETLAS produceert met binnenlands kapitaal, binnenlandse engineering en huishoudelijk personeel elimineren buitenlandse afhankelijkheid op dit gebied. Op deze manier blijven we de oprichtingsopdracht van PETLAS vervullen, die werd uitgevoerd met het doel de buitenlandse afhankelijkheid te verminderen tijdens de embargodagen na de Vredesoperatie op Cyprus ”.

Om te benadrukken dat banden met speciale kenmerken voor de speciale behoeften van lucht- en landvoertuigen in de inventaris van militaire eenheden en veiligheidstroepen een speciale plaats innemen in de PETLAS-productportfolio, zei Safa Özcan: “Deze banden worden volledig geproduceerd met lokale kennis en zonder afhankelijk te zijn van de buitenkant. R & D, dat 100 procent de binnenlandse hoofdstad van Turkije is, we zijn het enige bedrijf in de bandenindustrie. Nationale banden die met binnenlands kapitaal, binnenlandse R&D en huishoudelijk personeel worden geproduceerd, dragen ook bij aan de toename van de localisatiegraad in onze defensie-industrie ”.

Binnenlandse band voor gevechtsvliegtuigen en SİHA's

Het is van groot belang voor landen om de lokalisatiesnelheid en kritische aspecten van het product in verdedigingssystemen te hebben. National Armed Unmanned Aerial Vehicle (SİHA) Bayraktar TB2, dat een grote bijdrage levert aan de veiligheid van ons land en de strijd tegen terrorisme en de aandacht trekt over de hele wereld, ons eerste National Education-vliegtuig HÜRKUŞ-B en ons nationale gevechtsvliegtuig TFX National Combat Aircraft Project. PETLAS neemt de verantwoordelijkheid voor zijn ontwikkeling en productie.

Petlas, dat momenteel een van de drie erkende fabrikanten is van F-5, F-16 straaljagerbanden ter wereld, wordt geproduceerd voor de defensie-industrie, F-16- en UAV-banden, evenals Kirpi, Ural, STA, Amazon, PARS 6 × 6, Het bevat ook tactische gepantserde voertuigen op wielen zoals Pusat, Hızır, Kıraç, Cobra en speciale banden voor Seyit, BMC TTAR-tankdragers. Het staat bij onze veiligheidstroepen in de moeilijkste omstandigheden die vereist zijn voor de verdediging en veiligheid van het vaderland met zijn banden die in harmonie kunnen werken met run-flat-systemen, zelfs als de kogel wordt geraakt.

De kracht van nationale verdediging ter plaatse PETLAS

PETLAS werd in 1976 opgericht als een openbare investering in de vredesoperatie na Cyprus, op het gebied van defensie-industrie, gemechaniseerde landbouw, openbare en particuliere sector, individueel gebruik en openbaar vervoer, met als doel de buitenlandse afhankelijkheid van ons land van banden te verminderen.

Na de overname van de AKO Group, de macht van de Turkse industrie met binnenlands kapitaal, in 2005, onthulde PETLAS het strategische belang van de binnenlandse en nationale productie van ons land met een investering van 4.5 miljard Turkse lira tot nu toe. PETLAS voldoet aan de behoeften van de binnenlandse defensie-industrie in een breed scala van UAV's tot gepantserde voertuigen met binnenlandse banden en vormt de grondkracht van de nationale defensie.

wat erg belangrijk is in termen van de Turkse economie en het bestaan ​​van de binnenlandse defensie-industrie, subindustrie en testfasen Ozcan Pure benadrukt het belang van het gebruik van binnenlandse hulpbronnen, `` onze regering, civiele en militaire luchtvaart, vooral om te voldoen aan alle vereisten van strategie en beleid voor vliegtuigbanden, al onze productiemiddelen "We staan ​​altijd klaar om te werken."babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen