Ankara Sivas YHT-lijn Laatste status Wat, wanneer beginnen hogesnelheidstreinexpedities?

Ankara Sivas YHT-lijn Laatste status Wat, wanneer beginnen hogesnelheidstreinexpedities?
Ankara Sivas YHT-lijn Laatste status Wat, wanneer beginnen hogesnelheidstreinexpedities?

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, vice-minister Enver İskurt, TCDD General Manager Ali İhsan Uygun en zijn gevolg op 08.10.2020 op de Sivas-Yozgat grens, binnen de grenzen van Sivas Yıldızeli district Eşmeköy Ankara-Sivas Hogesnelheidstreinlijn 318.T Hij bekeek zijn werk ter plaatse.


Lopende studies over elektromechanische minister van Transport en Infrastructuur Karaismailoğlu, spinnenweb van Turkije, specificeren ze bijvoorbeeld het netwerk zoals een ijzeren, hogesnelheidstreinrit vanuit Sivas zei dat een persoon naar de Kapitan Andreevo-grensovergang kon gaan.

Karaismailoğlu, die de vragen van de persleden hier beantwoordde, verklaarde dat duizenden mensen dag en nacht werkten om het project te voltooien en zei: 'We doen onderzoek op de hogesnelheidstrein Ankara - Sivas in het district Yozgat Akdağmadeni. We zijn op het laatste punt van de lijn Ankara-Sivas. Alle lijnen en rails zijn gelegd. We werken belangeloos samen met onze vrienden om deze plek zo snel mogelijk te openen. Het is een project waarbij duizenden mensen werken van Ankara tot Sivas. Deze plaats zal gunstig zijn voor ons land en ons land wanneer u begint te opereren. Het zal een grote bijdrage leveren aan onze regio op het gebied van economie, werkgelegenheid, productie en handel. "We werken dag en nacht om dit project zo snel mogelijk tot leven te brengen", zei hij.

"Het paste in 18 jaar, dat kon in geen honderd jaar worden gedaan"

Karaismailoğlu verklaarde dat wat niet in 100 jaar kan worden gedaan, past in 18 jaar en zei: 'In elk punt van ons land; Onze inspanningen op land, ter zee, door de lucht, spoorsystemen en in de ruimte zijn enorm. We proberen de nodige infrastructuur te creëren zodat ons land kan toetreden tot de meest geavanceerde economieën ter wereld. We passen de werken die in ons land in 100 jaar niet zouden kunnen worden gedaan in op 18 jaar. Ik hoop dat we geweldige dingen zullen doen om de kwaliteit van leven van onze burgers te verbeteren met grote projecten. Samen met onze honderdduizenden medewerkers wordt er intens en koortsachtig gewerkt op onze duizenden bouwplaatsen. De Ankara Sivas-lijn is hetzelfde. Het werk bevindt zich nu in de fase van voltooiing. Wij voeren onze inspecties en onderzoeken tot in de puntjes uit om onze burgers op de meest betrouwbare manier te vervoeren en hen deze reismogelijkheid te bieden. Hopelijk bieden we in de nabije toekomst veilig hogesnelheidstreincomfort aan onze burgers.

"Met de trein vanuit Sivas kan je naar Kapıkule gaan"

Karaismailoğlu verklaarde dat een persoon die de trein vanuit Sivas zal nemen, naar de grenspoort van Kapıkule kan gaan nadat de verbinding van de lijnen is voltooid en zei: 'Wanneer het project is voltooid, zal een persoon die vanuit Sivas opstapt Halkalı kan naar het station gaan. In 2023 kan het naar de grenspoort van Kapıkule gaan. We weven ons land met ijzeren webben als spinnenwebben. Voordat zulke grote projecten worden gerealiseerd, worden er zeer serieuze onderzoeken uitgevoerd. We doen haalbaarheidsstudies in de regio. We maken kosten-batenanalyses. We onderzoeken passagiersbewegingen van goederen. We onderzoeken toekomstige modellen voor vraagvoorspelling. Dan bieden we het aan aan het investeringsprogramma. De Ankara-Sivas-lijn is er een van. We hebben ook serieus werk aan de kant van Konya-Karaman. We zijn van plan om Karaman met Ulukış mee te nemen en vandaar naar Mersin. Opnieuw is er koortsachtig werk in Mersin, Adana en Gaziantep. Het werk aan de lijn Ankara-İzmir gaat snel door. Nogmaals, er is intensief werk om Bursa aan te sluiten op de lijn Ankara-Izmir ', zei hij.

"We zullen een van de meest ontwikkelde landen ter wereld zijn op het gebied van spoorwegsystemen"

Karaismailoğlu in het Turkse spoorwegsysteem dat een van 's werelds meest geavanceerde landen wil worden, zei:

'Hopelijk voldoet deze plek aan het comfort van de hogesnelheidstrein als de Ankara-Sivas-lijn klaar is. We werken er hard aan om van ons land een van de meest ontwikkelde landen ter wereld te maken op het gebied van spoorsystemen. Terwijl de hele wereld worstelt met de Covid-epidemie, streven we ernaar om ons bedrijf op de beste manier voort te zetten door de nodige maatregelen te nemen op onze bouwplaatsen. Al onze zorg is om onze burgers te behagen. Het is ons grootste doel dat ze blij zijn als ze van deze service gebruik maken. Ik hoop dat we hier vandaag zijn op het punt om onze burgers, onze natie, te dienen, en morgen zullen we op een ander punt zijn. Ons enige doel is om ons land samen te brengen met 's werelds meest geavanceerde technologieën en om de levenskwaliteit van onze burgers te maximaliseren.'

Kaart van Ankara Sivas hogesnelheidstrein

JavaScript is vereist voor deze diashow.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen