Karaismailoğlu Onderzoekt Afyon Şuhut Road en historische Kırkgöz-brug

Karaismailoğlu onderzoekt de bouwplaats Afyon Şuhut en de historische Kırkgöz-brug
Karaismailoğlu onderzoekt de bouwplaats Afyon Şuhut en de historische Kırkgöz-brug

Minister van Transport en Infrastructuur dil Karaismailoğlu en General Manager van Highways Abdulkadir Uraloğlu kwamen naar de stad om de transportprojecten in Afyon te onderzoeken.


Minister Karaismailoğlu legde tijdens het bezoek een verklaring af: "Als Ministerie van Transport en Infrastructuur werken we non-stop voor ons land, we gaan elke dag vooruit op onze meer dan drieduizend bouwplaatsen zonder onderscheid te maken tussen oost en west." zei.

De minister onderstreepte dat de afgelopen 18 jaar 907 miljard lira is geïnvesteerd in transport en communicatie in ons land, en herinnerde eraan dat de lengte van de verdeelde wegen van 2003 kilometer op de snelwegen in 6.100 is toegenomen tot 28 duizend kilometer vandaag.

Toen onze minister in zijn toespraak sprak over de transport- en communicatie-investeringen in Afyonkarahisar, zei hij: “We hebben bijna 8 miljard 980 miljoen TL uitgegeven voor de transport- en communicatie-investeringen van Afyonkarahisar. Tot 2003 waren er in de hele provincie slechts 54 kilometer verdeelde wegen aangelegd; In de afgelopen achttien jaar hebben we deze lengte meer dan 10 keer vergroot tot 575 kilometer. 551 kilometer staat in Afyonkarahisar; We hebben het totale wegennet vergroot tot 476 kilometer, waarvan 1.027 kilometer provinciale weg. We hebben bijna 60 procent van ons Afyonkarahisar-wegennet aangelegd volgens de norm voor verdeelde wegen. " gebruikte de uitdrukkingen.

Minister Karaismailoğlu, die verklaarde dat 4 miljoen TL is toegewezen voor 822 lopende snelwegprojecten in Afyonkarahisar; Hij verklaarde dat het 23,6 kilometer lange deel van de 12 kilometer lange Afyon-Şuhut Road is voltooid, de huidige aanbesteding zal eindigen na de 2020 kilometer lange bouwwerkzaamheden die in 9,5 worden beoogd in het kader van het voorwaardelijke liquidatieproces, en een nieuwe aanbesteding voor het resterende deel zal zo snel mogelijk worden afgerond. .

In het vervolg van zijn toespraak verklaarde onze minister dat de 75 kilometer lange Akşehir-Afyon-weg werd voltooid als een verdeelde en hete verharde weg en voegde hij eraan toe dat de onvolledige slijtageproducties in 2021 zullen zijn voltooid.

Onze minister Karaismailoğlu zei dat 53 kilometer van de 46 kilometer lange Çay-Bolvadin-Emirdağ-weg is voltooid als een verdeelde weg en dat het project in 2021 in gebruik zal worden genomen. kondigde aan dat de mobilisatiewerken voor gebouwen worden voortgezet en dat de weg in 64 in gebruik zal worden genomen.

Minister Karaismailoğlu onderzocht later de Afyon-Şuhut-bouwplaats en de historische Kırkgöz-brug.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties