Yıldız Technische Universiteit afstudeerceremonies gestart

Star-Technical University-Graduation-Ceremonies-Started
Star-Technical University-Graduation-Ceremonies-Started

De evenementen van de universiteiten, die vanwege de coronavirus-epidemie in de wereld een tijdje zijn uitgesteld, werden hervat met diploma-uitreikingen. De Technische Universiteit van Yıldız is er trots op voor de 107e keer af te studeren.


De universitaire activiteiten, die door de pandemie enige tijd werden uitgesteld, werden hervat. De diploma-uitreiking van de Yıldız Technische Universiteit, die dit jaar voor de 107e keer is afgestudeerd, wordt zowel fysiek als online gehouden. De ceremonie, die 5 dagen zal duren, wordt gehouden op maandag 19 oktober door Yıldız Technische Universiteit Rector Prof. Het begon met de effectieve openingstoespraak van Tamer Yılmaz.

Van student tot rectoraat

Benadrukkend dat hij ook afgestudeerd is aan de Yıldız Technische Universiteit en uitlegt hoe hij naar zijn huidige functie komt, geeft prof. Tamer Yılmaz zei: “Tijdens de afgelopen twee maanden als rector van mijn universiteit waar ik afstudeerde, had ik de kans om deze lange reis van begin tot eind te herzien. Ik voel een groot verantwoordelijkheidsgevoel. De belangrijkste redenen waarom ik dit voel, zijn "erbij horen" en "loyaliteit". Ik heb altijd mijn sterloyaliteit en loyaliteit aan Yıldız bij me gedragen. Hierdoor ben ik hier nu en werk ik met al mijn kracht voor mijn universiteit. " zei.

"Ons doel is om een ​​toonaangevende universiteit op nationaal gebied te zijn"

De studenten die de ceremonie bijwoonden, richtte prof. Dr. Yılmaz vervolgde zijn toespraak als volgt: “Ons doel is om de Technische Universiteit van Yıldız om te vormen tot een nationale pionier, internationaal gerangschikt, die bijdraagt ​​aan de nationale ontwikkelingsbeweging van ons land en een rol speelt bij het oplossen van de problemen in de wereld, met innovatieve en proactieve, digitale apparatuur en competenties van de nieuwe generatie. . Aan de Yıldız Technische Universiteit leerde je voor het eerst vragen te stellen, kennis en waarheid na te jagen. Je hebt de kracht van de menselijke geest gezien. Je hebt je eigen grenzen verlegd. Zich bewust van de kracht om de grenzen te verleggen voor de genezing van de mensheid; je proeft van leren, weten en waarheid. Dit zijn nu je Starry-gewoonten geworden die je niet kunt opgeven. Er is geen groter geluk in het leven dan de feiten, afgezien van de tekortkomingen van gisteren en zorgen over morgen, risico's nemen, moed tonen en betrokken raken bij het leven, actie ondernemen. Dit is het moment om deze Starry-gewoonten tot leven te brengen. Als afgestudeerd aan de Yıldız Technische Universiteit heb je hiervoor de hoogste vaardigheid en competentie. " zei.

Succes gewenst aan de afgestudeerden in hun toekomstige leven, prof. Dr. Tamer Yılmaz schonk plaquettes aan de afgestudeerden van de Faculteit Architectuur. Te beginnen met de afgestudeerden die in de hal waren, werden hun diploma's uitgereikt door de faculteitsdecanen en afdelingshoofden. Diploma's worden uitgereikt aan afgestudeerden van alle faculteiten tijdens de vijfdaagse diploma-uitreikingen.

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties