Aanvragen gestart voor subsidieprogramma voor aanpassing aan klimaatverandering

Aanvragen gestart voor subsidieprogramma voor aanpassing aan klimaatverandering
Aanvragen gestart voor subsidieprogramma voor aanpassing aan klimaatverandering

Aanvragen voor het subsidieprogramma voor aanpassing aan klimaatverandering, uit te voeren door het ministerie van Milieu en Verstedelijking, zijn gestart. In het programma waarbij de vooraanmeldingen eindigen op 30 november 2020, zal het totale bedrag aan middelen dat wordt toegewezen voor de te ondersteunen projecten 6.800.000 euro bedragen.


verbetering van de aanpassing aan de klimaatverandering in Turkije, gefinancierd door de Europese Unie en de Republiek Turkije, en het ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties zei dat de aanvraag voor levensondersteunende "Climate Change Adaptation Grants Programme" is gestart.

Deadline 30 november

Het totale bedrag van de middelen die worden toegewezen voor de projecten die worden ondersteund in het subsidieprogramma dat wordt uitgevoerd door het ministerie van Milieu en Verstedelijking, bedraagt ​​6.800.000 euro. Pre-applicaties eindigen op 30 november 2020.

Niet-gouvernementele organisaties, gemeenten, lokale overheden, universiteiten of onderzoekscentra, ontwikkelingsagentschappen, non-profitorganisaties, coöperaties, kamers, professionele organisaties en organisaties die de particuliere sector vertegenwoordigen, kunnen subsidieprojecten van 12 tot 18 maanden aanvragen.

Het behoud van natuurlijke hulpbronnen is een van de doelstellingen van het programma

De specifieke doelstelling van de algemene doelstellingen van het subsidieprogramma is het verbeteren van de aanpassing aan de klimaatverandering in Turkije om de veerkracht van gemeenschappen en steden en natuurlijke hulpbronnen te vergroten en ecosystemen te beschermen en de getroffen zou zijn om het aanpassingsvermogen van de economische sector te vergroten.

Gedetailleerde informatie en toepassingsgids in het kader van het programma van hier u kunt worden bereikt.

Daarnaast, het ministerie van Milieu en Verstedelijking, Directoraat-generaal Europese Unie en Buitenlandse Betrekkingen www.ipa.gov.tr Informatie over de oproep zal ook beschikbaar zijn in de rubriek "Aanbestedingen" op het internetadres.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen