Ministerie van Binnenlandse Zaken 30 verenigingen om assistent-accountants te werven

Ministerie van Binnenlandse Zaken 30 verenigingen om assistent-accountants te werven
Ministerie van Binnenlandse Zaken 30 verenigingen om assistent-accountants te werven

30 vacatures in de Algemene Administratieve Diensten Klasse van de centrale organisatie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken zullen worden gerekruteerd voor de plaatsvervangende accountants van het Ministerie van Binnenlandse Zaken voor Verenigingen, met het toelatingsexamen (mondeling) in Ankara tussen 08 en 11 december 2020.

TOELATINGSVOORWAARDEN (MONDELING)


1- Voldoen aan de voorwaarden vermeld in paragraaf (A) van artikel 657 van de ambtenarenwet nr. 48,

2- Afgestudeerd zijn aan een van de faculteiten rechten, politieke wetenschappen, economie, bedrijfskunde, economie en bestuurswetenschappen met minimaal vier jaar undergraduate onderwijs, of een van de nationale en internationale onderwijsinstellingen waarvan de gelijkwaardigheid wordt aanvaard door de bevoegde autoriteiten,

3- Onder de vijfendertig jaar te zijn vanaf de eerste dag van januari van het jaar waarin het toelatingsexamen (mondeling) wordt afgenomen. (Geboren na 01/01/1985),

4- Onder de aanvragers die ten minste 23 KPSS-punten hebben behaald van het scoretype "Public Personnel Selection Exam KPSSP70" waarvan de geldigheidsperiode niet is verstreken op de deadline voor de examenperiode (andere kandidaten met dezelfde score als de 120e kandidaat doet ook het toelatingsexamen).

EXAMEN AANVRAAG METHODE EN PLAATS

1- Kandidaten; Van onze bediening http://www.icisleri.gov.tr Naar het "2020-2021 Ministerie van Binnenlandse Verenigingen Assistent Auditor Toelating (Mondeling) Examen Job Request Form" op de examenaanvraaglink die op de website moet worden gepubliceerd. http://www.turkiye.gov.tr Ze zullen zich aanmelden door het e-Devlet-wachtwoord op het internetadres tussen 02-06 november 2020 in te voeren en de elektronische omgeving in te vullen. Aangezien de aanvragen elektronisch worden ontvangen, worden aanvragen per post of persoonlijk niet in behandeling genomen.

2- Aangezien de aanvragen zullen worden gedaan met een e-Government-wachtwoord, de kandidaten http://www.turkiye.gov.tr Moet een account hebben. Om het betreffende account te kunnen gebruiken, moeten kandidaten een e-Government-wachtwoord verkrijgen. Kandidaten kunnen de envelop met hun e-Government-wachtwoord verkrijgen door hun ID met hun TR ID-nummer in te dienen op hun persoonlijke aanvraag van PTT Central Directorates.

3- Kandidaten die het Job Request Form elektronisch invullen, de sollicitatie foutloos en volledig invullen en er zeker van zijn dat hun informatie correct is, moeten op de knop "Bewaar mijn gegevens" klikken. Sollicitaties van kandidaten die dit proces niet uitvoeren, worden niet in het systeem geregistreerd en kandidaten in deze situatie kunnen geen rechten claimen. Kandidaten die zich realiseren dat er een onvolledigheid of fout in hun informatie zit, moeten hun informatie opnieuw bijwerken tot 06 november 2020 17 uur en de sollicitatieprocedure voltooien door op de knop "Mijn gegevens opslaan" te klikken.

4- De afstudeergegevens van de kandidaten die zich aanmelden voor het toelatingsexamen (mondeling) worden automatisch ontvangen van de instelling voor hoger onderwijs. Kandidaten die onjuist / onvolledig zijn in hun informatie of die geen afstudeergegevens van de instelling voor hoger onderwijs hebben, moeten het relevante vakje in het aanvraagformulier aanvinken en hun bijgewerkte informatie handmatig invoeren, in dit geval het goedgekeurde diplomastaal of http://www.turkiye.gov.tr Zij zijn verplicht om de afstudeerdocumenten in pdf- of jpeg-formaat te uploaden naar de examenmodule.

5- Kandidaten die zijn afgestudeerd aan onderwijsinstellingen in Turkije of in het buitenland en gelijkwaardig zijn aan de relevante faculteiten met betrekking tot de vereiste onderwijsstatus in de advertentie, moeten het relevante vakje op het tabblad Onderwijsinformatie aanvinken en de gelijkwaardigheidsdocumenten uploaden.

6- De militaire informatie van mannelijke kandidaten wordt automatisch ontvangen van het Ministerie van Landsverdediging, kandidaten met een fout in hun informatie moeten het relevante vakje aanvinken, hun huidige informatie handmatig invoeren en hun militaire statusdocumenten in pdf- of jpeg-formaat uploaden naar de module.

7- In de sollicitatiefase van de kandidaten, de Algemene Directie Personeelszaken van het ministerie http://personel.icisleri.gov.tr Ze zijn verplicht om foto's van 600 * 800 300 dpi beeldkwaliteit te uploaden naar de module in pdf- of jpeg-formaat, genomen in overeenstemming met de kenmerken in het gedeelte "Fotonormen die moeten worden gebruikt in de personeelsidentificatiekaart" van het tabblad "Personnel Identity Card" van het internetadres.

8- Aangezien het systeem op 06 november 2020 om 17 uur wordt gesloten nadat de sollicitaties zijn voltooid, wordt het Job Request Form niet afgedrukt na de opgegeven tijd. Daarom moeten kandidaten het Job Request Form vóór 30 uur afdrukken tussen de opgegeven sollicitatiedata.

9- Het is verplicht om een ​​of meer van de vereiste documenten te uploaden naar de module volgens de procedures en principes vermeld in de aankondiging binnen de aanmeldingsperiode tijdens de toelating tot (mondelinge) examenaanvraag. Kandidaten die de gevraagde documenten in de sollicitatiefase niet naar het systeem uploaden, kunnen geen rechten claimen en de verantwoordelijkheid komt toe aan de relevante kandidaten. Aanvragen per post of met de hand worden niet geaccepteerd, aangezien aanvragen via het Business Request Form in een elektronische omgeving worden ontvangen.

10- Aanvragen die niet naar behoren en / of op tijd zijn ingediend, worden niet in behandeling genomen.

11- Er wordt geen kennisgeving gedaan aan kandidaten die geen recht hebben op deelname aan het examen.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties