Ministerie van Buitenlandse Zaken gaat 40 ambtenaren rekruteren

Beroepsfunctionarissen zijn diplomatieke loopbaanfunctionarissen die taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden op zich nemen bij de vorming en uitvoering van het buitenlands beleid van Turkije en vertegenwoordigingstaken in het buitenland uitoefenen in het kader van presidentieel decreet nr. 1 inzake de presidentiële organisatie. Gedetailleerde informatie over de beroepsfunctionaris http://www.mfa.gov.tr Het is mogelijk om toegang te krijgen vanaf de geadresseerde webpagina.


Volgens de uiteindelijke succesrangschikking in het te openen toelatingsexamen is het maximum aantal personeelsleden dat kan worden aangesteld met de titel van kandidaat-professionele functionaris 40. De aanstellingen van degenen die geslaagd zijn voor het toelatingsexamen kunnen worden gedaan aan het personeel van 7 tot 9 graden uit de klasse van algemene administratieve diensten, rekening houdend met het eventueel verworven salaris.

Het toelatingsexamen bestaat uit schriftelijke en mondelinge fasen. De schriftelijke fase van het examen vindt plaats op 21-22 november 2020 in Ankara.

Toelatingsexamen aanvragen starten op maandag 26 oktober 2020 en eindigen op vrijdag 6 november 2020 om 18 uur. Aanvragen worden elektronisch gedaan via de e-Government Gateway.

Voor details van advertentie KLIK HIER

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties