Ministerie kondigt 91 feestproducten aan van 113 bedrijven die imiteren en vervalsen

Ministerie kondigt 91 feestproducten aan van 113 bedrijven die imiteren en vervalsen
Ministerie kondigt 91 feestproducten aan van 113 bedrijven die imiteren en vervalsen

Het ministerie van Land- en Bosbouw blijft de gezondheid van onze burgers beschermen en staat mensen die voedsel imiteren en vervalsen niet toe. In dit verband zijn 91 partijen van producten van in totaal 113 bedrijven, waarvan werd vastgesteld dat ze nagebootst, vervalst of toegevoegde geneesmiddelactieve ingrediënten zijn, beschikbaar voor het publiek op de website van het directoraat-generaal Voedsel en Controle van het ministerie. was gepresenteerd. Informatie over 91 bedrijven die zich bezighouden met imitatie en vervalsing HIER toegankelijk.


Benadrukkend dat niemand naar de tranen zal kijken als het gaat om de gezondheid van onze burgers, zegt minister van Land- en Bosbouw Dr. Bekir Pakdemirli maakte onlangs bekend dat 91 bedrijven in deze context 113 feestproducten hebben onthuld.

Minister Pakdemirli zei in zijn verklaring;

“Om de voedselveiligheid in ons land te garanderen, om namaak en vervalsing van voedsel te voorkomen, om de gezondheid en consumentenbelangen van individuen te beschermen en om oneerlijke concurrentie in de sector te voorkomen, voeren we officiële controleactiviteiten uit in alle stadia van de productie, verwerking en distributie van voedsel en materialen die met voedsel in contact komen.

Zoals ik altijd zeg, onze meest effectieve toezichthoudende burger is. Bij het vaststellen van de afwijkingen in kwestie; Naast de inspecties die door ons ministerie zijn uitgevoerd, is het duidelijk dat de inspecties die zijn uitgevoerd naar aanleiding van de mededelingen, klachten, CİMER en Alo 174 Food Line-aanvragen van de consumenten ook een groot aandeel hebben. In dit opzicht is de voortzetting van deze toepassingen door de consumenten van groot belang voor onze inspanningen om de gezondheid van onze mensen te beschermen. Zodra ze een onregelmatigheid zien, verzoek ik onze burgers om contact met ons op te nemen en hun klachten door te geven via Alo 174 Food Notification Line en 0501 174 0 174 WhatsApp Food Notification Line. "

Bij de laatste openbaarmaking zijn sinds 2012, toen de eerste openbare aankondiging werd gedaan, 1.609 partijen producten van 3.605 bedrijven aan consumenten gepresenteerd.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen