In Tarsus wordt een fietstocht gehouden in het kader van de Europese Mobiliteitsweek

Fietstocht die wordt gehouden in Tarsus tijdens de Europese Mobiliteitsweek
Fietstocht die wordt gehouden in Tarsus tijdens de Europese Mobiliteitsweek

Als onderdeel van de Europese Mobiliteitsweek, die steden en gemeenten aanmoedigt om duurzame vervoersmaatregelen te nemen en te ondersteunen, en die tussen 16 en 22 september over de hele wereld wordt gevierd, zal Mersin Metropolitan Municipality een reeks evenementen organiseren die emissievrij vervoer in de stad aanmoedigen. De burgemeester van Mersin, Vahap Seçer, opent het evenement door morgen met de fiets naar Taş Bina te komen. Met het evenement met deelname van afdelingshoofden en fietsverenigingen zal aandacht worden besteed aan het gebruik van de fiets als alternatief vervoer.

Mobiliteitsweek begint in de stad


Veel afdelingen van de Metropolitan Municipality, met name het Department of Transportation, zullen ernaar streven het gebruik van fietsen en voetgangerswegen gedurende de week te verhogen en burgers aan te moedigen om met alternatieve transportmethoden te reizen in plaats van met motorvoertuigen. In het kader van de Mobiliteitsweek heeft het tot doel de vervoersplanning en het openbaar vervoerssysteem van de gemeenten te verbeteren, de fiets- en voetgangerswegen te vergroten en de burgers aan te moedigen om met alternatieve vervoersmethoden te reizen in plaats van met individuele voertuigen.

Onder leiding van president Seçer wordt in Tarsus een fietstocht georganiseerd

Onder leiding van het directoraat Jeugd en Sport en een team van 15 mensen zullen op 17 september bewustmakingsactiviteiten plaatsvinden in het Kültür Park. Er zal worden gevraagd om al het voorbeeldige gedrag dat is gemaakt om de uitstoot gedurende de week te verminderen, op sociale media te delen met de hashtag #MBBmobillilik.

Op 19 september wordt 'Tarsus Bicycle Tour' gehouden in het district Tarsus onder leiding van burgemeester Vahap Seçer en fietsverenigingen.

Op 20 september zal het Department of Women and Family Services de winnaars uitreiken door een schilderwedstrijd voor kinderen te organiseren in Kültür Park, die het belang van de week laat zien.

KentBis-fietsen zullen op bepaalde tijden tijdens de evenementenweek gratis zijn.

Onder coördinatie van de afdeling parken en tuinen kunnen burgers tussen de aangegeven uren gratis gebruikmaken van de fietsen van de Metropolitan om emissievrije mobiliteit te ondersteunen. Op het strand zijn de scooters die door inwoners van Mersin worden gebruikt, zowel als transportmiddel als voor strandexcursies, op 21 september tussen bepaalde uren gratis.

Op 22 september, de laatste dag van het evenement, wordt een bepaald gebied in het stadscentrum tussen bepaalde uren afgesloten voor verkeer. Op het evenement 'Autovrije dag' zullen posters in het kader van het emissievrije thema worden opgehangen in het voor verkeer afgesloten gebied.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen