Wereldwijde onderscheiding voor ASELSAN uit de zakenwereld

Wereldwijde onderscheiding voor ASELSAN uit de zakenwereld
Wereldwijde onderscheiding voor ASELSAN uit de zakenwereld

ASELSAN, dat het pandemieproces vanaf de eerste dag serieus heeft genomen, ontving de zilveren onderscheiding bij de Stevie International Business Awards met zijn praktijken die waarde toevoegen aan zijn werknemers en belanghebbenden. Het bedrijf werd bekroond in het veld "Most Valuable Corporate Response" met zijn projecten in de coronavirusperiode.


ASELSAN heeft gezorgd voor een veilige omgeving voor zijn werknemers sinds de eerste dagen van het pandemieproces. Door miljarden lire aan zijn zakenpartners te verstrekken, zette het de toeleveringsketen voort en ondersteunde het de economie. De mobilisatie, die was gepland voor de verdediging van het land, reageerde snel op de behoefte door de werkorder voor de productie van ademhalingsapparatuur uit te voeren.

Hoewel ASELSAN een van de vier defensiebedrijven werd die het pandemieproces in de wereld het beste beheersen, volgens het tijdschrift Defense News, was het met de geïmplementeerde applicaties een van de eerste bedrijven die het TSE COVID-19 Safe Production / Safe Service-certificaat ontving.

Tijdens de epidemie werkten ASELSAN-medewerkers en ASIL Association ook ten behoeve van de samenleving. ASELSAN-medewerkers, die vrijwillig deelnamen aan de activiteiten, droegen via de vereniging honderdduizenden lira over aan de behoeftigen.

Als resultaat van al deze inspanningen ontving ASELSAN de zilveren onderscheiding in het "Most Valuable Corporate Response" -veld met zijn projecten in de coronavirusperiode in het kader van de "Stevie International Business Awards".

Prioriteit van ASELSAN-medewerkers

ASELSAN startte zijn activiteiten met de oprichting van de Raad voor Gezondheid Voorzorgsmaatregelen met deelname van senior managers van alle relevante eenheden vanaf de eerste dag van de pandemie om de gezondheid van zijn werknemers te beschermen en een veilige werkomgeving te bieden. Tijdens de epidemie werden alle voorschriften van openbare instellingen en organisaties strikt gevolgd. Om de gezondheid en veiligheid van ASELSAN-medewerkers en belanghebbenden te waarborgen, werden alle maatregelen genomen, inclusief het voorkomen van beroepsrisico's, het verstrekken van training en informatie. In het kader van de maatregelen werden verantwoordelijke eenheden opgericht en de nodige instrumenten en uitrusting werden verstrekt om de gezondheid en veiligheid te waarborgen. Alle behoeften van ASELSAN-medewerkers tijdens het pandemieproces werden snel beantwoord.

COVID-19 Veilige productie / eerste defensiebedrijf met certificaat voor veilige service

ASELSAN werd het eerste bedrijf in de defensie-industrie dat in aanmerking kwam voor de COVID-19 Safe Production / Safe Service-certificering door te voldoen aan alle normen van het Turkish Standards Institute (TSE). ASELSAN is geselecteerd als een van de vier bedrijven ter wereld die het pandemieproces het beste beheert volgens de Top 100-lijst van Defensie-nieuws.

Adem de wereld in met de ademhalingsapparatuur die het produceert

ASELSAN; Covidien-19 tijdens de epidemie, met name namens Turkije om sterk te blijven, inclusief de Turkse strijdkrachten, is doorgegaan met het bieden van ononderbroken en betrouwbare service aan al onze belanghebbenden. Terwijl het bleef inspelen op de behoeften op het gebied van defensie en veiligheid, ontwikkelde het ontwerp van huishoudelijke en ademhalingsapparatuur de ontwikkeling van de gezondheidssector in Turkije met andere gezondheidstechnologieën. Ademhalingsmaskers geproduceerd door ASELSAN met de geest van mobilisatie werden adem over de hele wereld.

ASİL nam ook deel aan de studies

Tijdens de coronavirus-epidemie boden veel ASELSAN-medewerkers zich buiten de werkuren aan als vrijwilliger. De financiële bijdrage van ASELSAN-medewerkers aan de Nationale Solidariteitscampagne bedroeg meer dan 200 duizend TL.

ASIL Association heeft ook haar werkzaamheden ten behoeve van de samenleving tijdens de epidemische periode versneld. De vereniging organiseerde een campagne "Ramadan neemt toe naarmate je deelt" en bezorgde voedselpakketten en geldhulp aan duizenden gezinnen in nood. ASIL ondersteunde zorgprofessionals door duizenden operaties en N21-maskers, viziermaskers, veiligheidsbrillen, overalls, overschoenen, mutsen en handschoenen te schenken aan 95 ziekenhuizen.

Meer ondersteuning voor leveranciers, vervolg

De strijd tegen pandemieën gaat ononderbroken door in ASELSAN en de bedrijven waarmee het samenwerkt. Gezien de duurzaamheid van het ecosysteem van de defensie-industrie als zijn belangrijkste prioriteit, bleef ASELSAN zijn steun aan zijn leveranciers tijdens het pandemieproces vergroten. In deze periode, waarin er geen verstoring was in de inkoopprocessen, bleven meer dan 5 duizend stakeholders nieuwe opdrachten geven aan de organisaties. In april 2020 werd, als indicatie van de ononderbroken continuïteit van de activiteiten, het “Our Power One” -platform gelanceerd voor de leveranciers van ASELSAN. Met dit platform werden activiteiten als bieden, kwaliteit, productlevering, trainingen, inspectieprocessen, leveranciersscorekaarten en aankondigingen zonder onderbreking uitgevoerd.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen