Hoe maak je een İşkur-profiel aan? Hoe zoek ik een baan via İşkur?

Hoe maak je een İşkur-profiel aan? Hoe zoek ik een baan via İşkur?
Hoe maak je een İşkur-profiel aan? Hoe zoek ik een baan via İşkur?

İşkur is een overheidsinstantie die werkgelegenheid biedt aan veel werkzoekenden. Sinds de oprichting heeft deze instelling een nieuwe baan geopend voor duizenden werkzoekenden. Het heeft een breed personeelsnetwerk, van pas afgestudeerde studenten tot vrouwen die al jaren huisvrouw zijn.


De eerste stap bij het zoeken naar een baan is registratie. Werkzoekenden die willen profiteren van de diensten van de instelling, moeten zich registreren als lid van het portaal van het Agentschap of door persoonlijk een aanvraag in te dienen bij de eenheden van de instelling. Volledige en nauwkeurige informatie over zowel de openstaande baan als de werkzoekende is essentieel voor een succesvolle match. Het is erg belangrijk voor degenen die zich op internet of via het personeel van het Agentschap zullen registreren om de informatie over zichzelf volledig en nauwkeurig weer te geven bij hun plaatsing voor de juiste baan. Voer daarom uw persoonlijke, contact-, opleiding-, beroeps- en andere gegevens volledig en nauwkeurig in het systeem in. Uw registratie wordt niet geactiveerd zonder educatieve en professionele informatie in uw cv in te voeren.

Voorwaarden voor registratie

Werkzoekenden moeten ouder zijn dan 14 jaar om zich bij onze instelling te kunnen registreren. Aangifte wordt als basis voor inschrijving genomen. Het Agentschap kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het feit dat de verklaringen niet waar zijn.

Uitgeschakelde registratie

Gehandicapt; aangeboren of om welke reden dan ook; Degenen die moeite hebben om zich aan het sociale leven aan te passen en in hun dagelijkse behoeften te voorzien en die bescherming, zorg, revalidatie, counseling en ondersteunende diensten nodig hebben vanwege het verlies van hun fysieke, mentale, spirituele, sensorische en sociale vaardigheden in verschillende mate, de tweede en "Bijlage-1 Disability Health Board Report for Adults", "Annex-2 Report of the Health Committee for Adults Related to Terror, Accident and Injury", "Annex-3 Special Needs for Children Rapport ”en / of“ Bijlage-4 Rapport over terreurongevallen en letsel voor kinderen Health Committee Report ”.

Het is verplicht voor degenen die zich op internet als invalide willen registreren om hun gezondheidsraadrapport in te dienen bij İŞKUR Provinciaal Directoraat / Servicecentrum en hun status te laten goedkeuren. Mensen met een handicap die niet over het goedkeuringsproces beschikken, worden in de normale status behandeld. Degenen die in hun rapporten de informatie hebben dat ze in geen enkele baan kunnen werken, worden niet geregistreerd met een handicap. In periodieke rapportages, rekening houdend met de datum van het rapport, wordt de registratie van werkzoekenden automatisch omgezet naar normaal door het systeem vanaf de datum van opheffing van het invaliditeitsniveau, en als er een nieuw rapport wordt uitgebracht over de continuïteit van de handicap, zal het gehandicapt record worden bijgewerkt in overeenstemming met dit rapport.

Voormalig veroordeelde record

Geleverd om niet te worden veroordeeld voor misdrijven die de veiligheid van de staat aantasten, misdrijven tegen de grondwettelijke orde en het functioneren ervan, misdrijven tegen de nationale defensie, misdrijven tegen staatsgeheimen en spionage, aanranding of seksueel misbruik van het kind, zelfs indien vergeven; die zijn veroordeeld tot een jaar of meer gevangenisstraf voor een misdrijf dat opzettelijk of ongeacht de duur van de straf is gepleegd, verduistering, afpersing, omkoping, diefstal, fraude, valsheid in geschrifte, misbruik van vertrouwen, frauduleus faillissement, manipulatie van aanbestedingen, manipulatie van de uitvoering van de daad, activa die voortvloeien uit het misdrijf van degenen die zijn veroordeeld voor witwassen of mensenhandel; Degenen die hun straf hebben vervuld, degenen wier vonnis is voorwaardelijk, degenen die op proef zijn vrijgelaten, degenen die profiteren van de proeftijd worden beschouwd als ex-veroordeelden en zullen profiteren van de bepalingen van de relevante wetgeving. Personen die zich via internet als ex-veroordeelden willen registreren, moeten hun documenten indienen bij İŞKUR Provinciaal Directoraat / Servicecentrum en hun status laten goedkeuren. Ex-gedetineerden die geen goedkeuringsproces hebben, worden in de normale status behandeld.

Registratieprocedures van degenen die voorrang hebben om recht te verzenden

Degenen die met voorrang de eisen van de arbeiders van de openbare instellingen en organisaties zullen aanvragen, moeten hun documenten met betrekking tot het eigendomsrecht van voorrang indienen bij het provinciale directoraat / servicecentrum van İŞKUR en hun status laten goedkeuren. Prioriteiten die geen goedkeuring hebben, worden in de normale status verwerkt.

Geldigheidsperiode en annulering van records

De actieve verwerkingsperiode van de records is twaalf maanden vanaf de laatste transactiedatum. Werkzoekenden van wie de registraties zijn verwijderd, kunnen via internet inloggen op het portaal van het Agentschap en hun registratie activeren via het menu "Job Search / Registration Status" of persoonlijk contact opnemen met İŞKUR Provinciaal Directoraat / Servicecentrum, per telefoon, fax, e-mail, enz. Als ze solliciteren via communicatiemiddelen, worden hun gegevens geactiveerd door het bevoegde personeel van het Agentschap vanaf de datum van aanvraag. Gegevens die niet worden verwerkt tijdens de actieve periode of die om andere redenen passief worden, worden niet als actief beschouwd totdat ze zijn bijgewerkt door de werkzoekende.

Hoe maak je een İŞKUR-profiel aan?

İŞKUR-profielcreatieprocessen U moet inloggen op de officiële website van İşkur of een aanvraag indienen bij İşkur-centra. Door u te registreren bij İşkur, is het mogelijk om de meest geschikte baan te vinden op basis van hun beroep en opleiding.

Stappen die moeten worden gevolgd om een ​​İşkur-profiel te maken:

 • Om online een İşkur-profiel te maken, moet u inloggen op de officiële website van İşkur, iskur.gov.tr.
 • Na het betreden van de site, klikt u op het internet branch veld aan de linkerkant van de pagina.
 • Het is noodzakelijk om in dit veld op İşkur E-Devlet branch te klikken. Via dit veld wordt de registratiepagina geopend.
 • Vanaf deze pagina is het noodzakelijk om op de sectie Werkzoekende aan de linkerkant van de pagina te klikken en van daaruit op de sectie Aanmelden te klikken.
 • Na het invoeren van de lidmaatschapsinformatie voor de werkzoekende, is het noodzakelijk om de lidmaatschapsovereenkomst op de pagina te lezen en te accepteren.
 • Vervolgens moeten de inloggegevens correct en volledig worden ingevoerd.
 • Na het invoeren van de informatie en het voltooien van de stappen, is het aanmaken van het profiel van de werknemer voltooid.

Hoe creëren werkgevers een İŞKUR-profiel?

Werkgevers om İŞKUR-profiel aan te maken het is vooral belangrijk om werknemers te vinden die aan de criteria voldoen.

Stappen voor werkgevers om een ​​profiel op İŞKUR te openen:

 • Werkgevers moeten inloggen op esube.iskur.gov.tr. Klik vanuit dit gebied op het lidmaatschapstabblad in de rechterbovenhoek van de pagina.
 • De algemene voorwaarden van de İşkur-registratiepagina moeten via dit veld worden gelezen en geaccepteerd.
 • Na goedkeuring van de algemene voorwaarden moeten het gevraagde burgerservicenummer, belastingnummerinformatie, activiteitsvelden, juridische informatie, oprichtingsdatum van de onderneming, adres en contactgegevens volledig en correct worden ingevoerd.
 • Na het invoeren van de vereiste informatie, wordt het İşkur-profiel van de werkgever ingevuld.

Hoe İşkur-status actief te maken?

Nadat u uw profiel heeft aangemaakt, kunt u de onderstaande stappen volgen om de status ervan te activeren:

 • Om uw İşkur-status te activeren U moet eerst inloggen op het systeem.https://esube.iskur.gov.tr/UserSignUp.aspx U kunt inloggen vanuit de sectie "Werkzoekende".
 • Na het inloggen op het systeem, klik op de "CV" link.
 • Activeer de sectie "Job Search Status" onder mijn persoonlijke gegevens.

Zorg er bij het activeren van de status voor dat alle onderdelen zoals opleidingsinformatie en taakinformatie zijn ingevuld, anders kan er een waarschuwing verschijnen.

Werk zoeken via İşkur

Degenen die op zoek zijn naar een baan met de status van werknemer in openbare instellingen of bedrijven in de particuliere sector, worden lid van het systeem via de Interet Branch of het dichtstbijzijnde provinciale directoraat van İŞKUR, en na het registreren van hun cv, via de Internet Branch;

1- Ze hebben direct toegang tot vacatures die overeenkomen met hun persoonlijke informatie,

2- Door verschillende criteria in te voeren, kunnen ze zoeken naar binnenlandse vacatures, solliciteren naar vacatures die overeenkomen met hun persoonlijke informatie,

3- Door verschillende criteria in te voeren, kunnen ze zoeken naar vacatures in het buitenland, de contactgegevens van werkgevers bereiken die personeel naar hun werkplekken in het buitenland willen sturen en rechtstreeks contact met hen opnemen,

4- Officieren die ze informatie willen hebben, enz. Als zodanig hebben ze toegang tot andere vacatures die buiten het bovenstaande bereik vallen.

U kunt hier toegang krijgen tot vacaturesbabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen