Aandacht! Het Antalya Training Research Hospital is gesloten voor verkeer

aandacht antalya onderwijs onderzoeksziekenhuis sluit het voor het verkeer
aandacht antalya onderwijs onderzoeksziekenhuis sluit het voor het verkeer

Aandacht! De voorkant van het Antalya Training and Research Hospital is gesloten voor verkeer; In het kader van Antalya 3rd Stage Rail System Line-werken, Tartem Akıltopcu Street's Meltem Bulvarı-100. De oostelijke as van het deel tussen Yıl Boulevard is op vrijdag 7 augustus afgesloten voor verkeer. De onderzoeken duren naar verwachting 20 dagen.


De werkzaamheden van de 3rd Stage Rail System Line van de Antalya Metropolitan Municipality worden voortgezet. In het kader van het 3rd Stage Rail System Project is de oostelijke as van het deel van Tarık Akıltopu Avenue tussen Meltem Boulevard 100. Yıl Boulevard (voor het Education Research Hospital) is op vrijdag 07.08.2020 afgesloten voor verkeer. De studies duren 20 dagen.

De ambtenaren waarschuwden de burgers om na te denken over de richtingaanwijzers en zeiden dat de burgers niet het slachtoffer zullen worden en dat de continuïteit van de verkeersstroom in alle stadia van het project wordt geïnformeerd.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen