Verkeersborden vernieuwd in Alanya

Verkeersborden vernieuwd in Alanya
Verkeersborden vernieuwd in Alanya

Antalya Metropolitan Municipality Alanya Service Unit Verkeers- en signaleringsteam blijft werken op verschillende punten in Alanya.


Het verkeers- en signaleringsteam van de Alanya Service Unit, dat de verkeersborden in Alanya grotendeels heeft voltooid, blijft werken in het districtscentrum en de wijken met veel verkeer. De teams, die verkeerswaarschuwingsborden en verkeersborden uitvoerden op de kruispunten van Hacet en Mola in het centrum van Alanya, voerden vernieuwings- en afbakeningswerken uit voor verkeersborden op de 25 meter lange weg, Dolmuş Stop en Çimen Hotelkruising.

De teams werkten dag en nacht en voltooiden het schilderproces bij de signalisatie op de Atatürk en Ahmet Asım Tokuş Boulevards. De teams zullen doorgaan met het schilderen van de seinpalen op andere lanen en straten, met name de 25 meter lange weg. Bij de halte van de minibus naast de Vrijdagmarkt werden voor de stations en langs de bermen afbakening aangebracht om het in- en uitstappen van bussen en defecte parken te voorkomen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen