Openbaar vervoer in Malatya Gratis

malatyada gratis tijdens feestdagen
malatyada gratis tijdens feestdagen

De gemeente Malatya Metropolitan heeft de voorbereidingen voor Eid al-Adha afgerond. Tijdens de Eid al-Adha, die wordt gevierd tussen 31 juli en 3 augustus, heeft de Malatya Metropolitan Municipality enkele maatregelen genomen om te voorkomen dat burgers problemen zouden krijgen.


De burgemeester van de stad, Selahattin Gürkan, zei over de genomen maatregelen en de getroffen voorbereidingen dat ze alle noodzakelijke maatregelen hebben genomen om het onze burgers mogelijk te maken de Eid al-Adha comfortabel, vredig en veilig door te brengen.

Burgemeester Gürkan, die het goede nieuws gaf dat de voertuigen voor openbaar vervoer van de metropool MOTAŞ tijdens het feest gratis vervoer zullen vervoeren, zei: "Onze particuliere openbare bussen zullen tijdens de vakantie op betaalde basis rijden. Tijdens het feest zijn de gemeentelijke trams en bussen gratis. Onder de Covid-19-maatregelen is het verboden om zonder masker op de voertuigen te rijden. Bovendien zal MOTAŞ vanaf donderdag (31 juli) gratis extra vluchten naar de City Cemetery Line aanbieden en zullen de burgers de begraafplaats gemakkelijker kunnen bereiken. ”

Gerelateerde eenheden zullen overuren maken tijdens het feest

Burgemeester Gürkan wees erop dat de eenheden van de Metropolitan Municipality hun activiteiten 7/24 zullen voortzetten om ervoor te zorgen dat de burgers hun vakantie comfortabeler en vlotter doorbrengen. Burgers kunnen zo nodig het telefoonnummer 444 51 44 van het callcenter bellen. Het callcenter dat is aangesloten bij de algemene directie van Malatya Water and Sewerage Administration, blijft in dienst. Burgers kunnen hun klachten over water en riolering melden via de callcenter nummers 185 en 377 74 44. Teams van afvalwaterzuiveringsinstallaties blijven ononderbroken service verlenen. Water- en rioleringsteams zullen tijdens het feest blijven dienen. Wateranalyses en -analyses zullen ook worden uitgevoerd met de sentinel-teams die zijn samengesteld door de Laboratory Unit. ”

Straten en straten en binnenplaatsen van moskeeën worden gewassen

Metropolitan Municipality zal ook de hoofdstraten wassen door schoon te maken. De binnenplaatsen van de moskeeën in de hoofdstraat en de plaatsen waar de Bayram-gebeden worden verricht, zullen worden gewassen en rond de moskeeën zal het nodige onderhoud en reiniging worden uitgevoerd. Nadat de nodige reiniging rond de Stadsbegraafplaats, de Begraafplaatsmoskee en het Martelaarschap is gedaan, wordt rozenwater geperst.

Daarnaast wordt tegenslag personeel tijdens de vakantie voorkomen en worden eventuele tegenslagen voorkomen. De opgravingssite en de stortplaats blijven tijdens de vakantie open en de werken gaan door.

Er worden studies uitgevoerd om de verkeersstroom te disciplineren.

Metropolitan Municipality werkt aan verkeersdiscipline om congestie als gevolg van Eid al-Adha te voorkomen. Road Services in de belangrijkste slagaders, ponton- en plaatrenovatiewerken worden continu voortgezet door de afdeling Traffic Services van de afdeling Transportation Services. Er is aangegeven dat vooraf de nodige maatregelen zullen worden genomen om problemen bij de in- en uitgang van de Stadsbegraafplaats te voorkomen.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen