Openbaar vervoer in Kayseri is gratis tijdens Eid

tijdens de openbaar vervoer vakanties in Kayseri
tijdens de openbaar vervoer vakanties in Kayseri

Burgemeester van de gemeente Kayseri Memduh Büyükkılıç heeft aangekondigd dat bussen en trams gratis zullen zijn tijdens de vierdaagse Eid al-Adha. Burgemeester Büyükkılıç zei: “We zullen onze bus- en spoorwegdiensten zonder onderbreking voortzetten om onze burgers comfortabel vervoer te kunnen bieden. Daarnaast bieden onze stadsbussen en trams gratis service tijdens de vakantie. ”


Metropolitan Municipality, die voorbereidingen treft door veel voorzorgsmaatregelen te nemen voor Eid al-Adha, heeft regelingen getroffen voor busdiensten om het vervoer van burgers snel en comfortabel te verzorgen.

Burgemeester Büyükkılıç verklaarde dat tijdens de Eid al-Adha de gemeentelijke bussen en het spoorwegsysteem gratis zullen zijn en zei: “We hebben al onze voorzorgsmaatregelen genomen voor de Eid al-Adha. Godzijdank hebben we onze voorbereidingen afgerond. Onze bussen en trams bieden tijdens de vakantie ook gratis service aan al onze burgers. ”


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen