Konya Metropolitan Municipality koopt 126 brandweerlieden

konya buyuksehir gemeente zal brandweerlieden maken
konya buyuksehir gemeente zal brandweerlieden maken

Een aankondiging werd gepubliceerd door de gemeente Konya. In de gepubliceerde aankondiging worden 60 brandweerlieden aangeschaft onder de voorwaarde van KPSS 126 punten. Werkzaam bij de gemeente, volgens de ambtenarenwet nr. 657; De voorwaarden voor de aanwerving van personeel overeenkomstig de bepalingen van de gemeentelijke brandweerregeling zijn als volgt:


APPLICATIE VOORWAARDEN

De algemene voorwaarden die worden gezocht bij degenen die de aankondiging zullen aanvragen, zijn als volgt:

  • Turks staatsburger zijn,
  • Om niet te worden beroofd van openbare rechten,
  • De termijnen vermeld in artikel 53 van het Turkse wetboek van strafrecht zijn verstrekenbedrijf zelfs als; Misdaden tegen de veiligheid van de staat, zelfs als hij voor een jaar of langer is veroordeeld tot gevangenisstraf of vergeving wegens een opzettelijke misdaad, misdaden tegen de grondwettelijke orde en het functioneren van deze orde, verduistering, afpersing, omkoping, diefstal, fraude, vervalsing, misbruik van vertrouwen, frauduleus Niet veroordeeld worden voor faillissement, verkeerde voorstelling van inschrijvingen, misverstanden over prestaties, witwassen van misdaad of smokkel,
  • In termen van militaire status voor mannelijke kandidaten, niets te maken hebben met militaire dienst of niet in het tijdperk van militaire dienst zijn, of als hij / zij de militaire dienst heeft bereikt, in actieve militaire dienst is geweest of is uitgesteld of overgeplaatst naar de reserveklasse,
  • Geen geestesziekte of lichamelijke handicap hebben waardoor hij zijn taak niet continu kan uitvoeren,
  • Om de andere aanvraagvereisten voor de aangekondigde posities te vervullen,

TOEPASSING PLAATS, DATUM, WERKWIJZE EN DUUR

Kandidaten, om het mondelinge en toegepaste examen af ​​te leggen; Tussen 20/07 / 2020-29 / 07/2020, http://www.konya.bel.tr Konya Metropolitan Municipality Human Resources and Education Department, Konevi Mahallesi, Millet Caddesi Konya Metropolitan Municipality Extra Service Building No: 14 Meram / KONYA om onder toezicht van een arts hoogte- en gewichtsmetingen uit te voeren samen met het aanvraagformulier en de hierboven vermelde documenten door elektronisch in te vullen via het adres. Zij vervolledigen het sollicitatieproces door zich tijdens werkuren persoonlijk op het adres aan te melden.

Aanvragen die per post of e-mail worden gedaan, of met ontbrekende informatie en documenten, of zelfs als hun kwalificaties niet geschikt zijn, worden niet beoordeeld door onze gemeente.

Voor details van advertentie KLIK HIER


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen