TÜBİTAK zal 9 continue werknemers rekruteren

Tubitak zal continu werken voor de arbeiders
Tubitak zal continu werken voor de arbeiders

TÜBİTAK werft 9 vaste werknemers aan om in Kocaeli te werken. Voor de aanvragers zijn enkele speciale voorwaarden vereist. De aanvraag moet uiterlijk op 27 mei om 17.00:XNUMX uur zijn ingediend. Sollicitaties worden niet geaccepteerd, behalve voor sollicitaties die via het "sollicitatiesysteem" zijn ingediend.

ALGEMENE VOORWAARDEN DIE IN KANDIDATEN ZOEKEN


a) Verboden zijn van openbare rechten.

b) Geen recht hebben om deel te nemen aan het interview in het kader van aankondigingen genummerd TBTK.BİLGEM.UEKAE.2019-2 en TBTK.BİLGEM.UEKAE.2019-3.

c) Het niet hebben van de ziekte of infectieziekte die hem ervan kan weerhouden zijn plicht constant te doen.

d) Afgezien van nalatige misdaden, vertaalde de misdaad zich in alternatieve sancties voor korte gevangenisstraf en andere uitgestelde bepalingen dan de hieronder genoemde; Zelfs als ze langer dan zes maanden of vergeving zijn opgesloten, worden ze geconfronteerd met misbruik, fraude, omkoping, diefstal, gekwalificeerde diefstal, fraude, fraude, misbruik van vertrouwen, frauduleus faillissement, fraude of fraude, niet veroordeeld worden voor misdaad of smokkel, een verkeerde voorstelling van zaken van aanbestedingen en transacties, het geheim van de taak onthullen, misdaden tegen staatsgeheimen. Geen lidmaatschap, aansluiting of contact hebben met de structuur, formaties of groepen binnen het toepassingsgebied van decreet nr. 667 of de structuren, formaties of groepen die door de National Security Council zijn besloten om op te treden tegen de nationale veiligheid van de staat.

e) Kandidaten moeten een Graduation Grade Average hebben van minimaal 4,00 van de 2,50. (Bij de conversie van de puntengemiddelden van de kandidaten wier universitaire cijfersystemen in het systeem van 100 zijn in het systeem van 4, zal de Bepalingenstabel van de cijfers in het systeem van 4 in het systeem van 100 worden gebruikt).

APPLICATIE PROCES

a) Om de advertentie aan te vragen 'www.bilgem.tubitak.gov.t is”U moet zich registreren bij het Job Application System. (Bij het maken van een CV voor de aanvraag moeten alle vereiste documenten elektronisch aan het systeem worden toegevoegd en moet een aanvraag worden gedaan door de referentiecode te selecteren). Sollicitaties worden niet geaccepteerd, behalve voor sollicitaties die via het Job Application System worden gedaan.

b) Aanvragen moeten uiterlijk 27 / 05 / 2020: 17: 00 worden ingediend.

c) Aanvragen worden beoordeeld via de referentiecode van de advertentie. Kandidaten kunnen solliciteren door de referentiecode in het sollicitatiesysteem te selecteren. Toepassingen zonder een referentiecode te selecteren, worden niet in behandeling genomen.

d) Volgens het onderdeel (e) van de "Algemene voorwaarden voor kandidaten te zoeken", wordt 10 keer het aantal te werven personeelsleden met de hoogste score opgeroepen voor een sollicitatiegesprek. Als er andere kandidaten zijn met dezelfde score als de laatste kandidaat, worden ze uitgenodigd voor een gesprek.

e) Kandidaten worden geëvalueerd aan de hand van de verklaring die ze tijdens hun sollicitatie in het sollicitatiesysteem hebben ingevoerd en als de ingevoerde informatie onjuist is of een van de volgende documenten ontbreekt, wordt de sollicitatie als ongeldig beschouwd.

  • Huidig ​​cv (uw cv moet worden opgesteld met kleurenfoto's, inclusief Turkse, Turkse ID en telefoonnummers).
  • Associate Degree of Certificate of Exit.
  • YÖK Alumnicertificaat (internetafdruk via e-government met controlecode).
  • Transcript van de medewerker.
  • Werkdocument en verzekeringsservicedocument van kandidaten met ervaring.
  • Document met de militaire status.

Opmerking: alle ontwikkelingen en aankondigingen met betrekking tot het proces zijn te vinden op de website van onze instelling (www.bilgem.tubitak.gov.tr ​​/ http://www.tubitak.gov.tr) wordt aangekondigd.

Voor details van advertentie KLIK HIERWees de eerste om te reageren

Beoordelingen