Golden Horn Views vanaf Pierre Loti Hill Fascinate Everyone

View of Halic from Pierre Hill is populair voor iedereen
View of Halic from Pierre Hill is populair voor iedereen

Wanneer u deze bergkammen bereikt, dat is de beste regio waar u dat beroemde panorama van de Gouden Hoorn kunt bekijken; Koffie, genoemd naar de beroemde Franse schrijver Pierre Loti, wordt bereikt. De echte naam van Pierre Loti, die lange tijd in Istanbul woont en een echte liefhebber van Istanbul is, is "Julien Viaud". Historische koffie is de ideale plek waar het unieke uitzicht te zien is. Het is ook mogelijk om met de kabelbaan de heuvel op te gaan.

over pier loti hill
over pier loti hill

Er wordt gezegd dat Pierre Loti, die het als het tweede thuisland zag, naar deze koffie kwam die bekend stond als "Rabia Women's Coffee" en zijn roman "Aziyade" schreef tegen de Gouden Hoorn. De regio, waar de oorspronkelijke 'Turkse wijk' is hersteld en vandaag in leven is gehouden, bestaat uit plaatsen die dienst doen als toeristische voorzieningen. De regio wordt Evliya Çelebi's reisboek genoemd als de "Idris Mansion Promenade".

Pierre Loti, een populaire bestemming voor alle buitenlanders en reizigers die in de 19e eeuw naar Istanbul kwamen, heeft veel historische gebouwen eromheen. Een daarvan is de houten Kaşgari Tekkesi met twee inscripties uit 1813. Nogmaals, bij de ingang van de faciliteit is het gebouw met een witte ronde grafsteen in het Perzisch Çolak Hasan Tekkesi. Het historische gebouw in de lijn van Tekke is een School of Medicine. Het graf van een Mevlevi genaamd "İskender Dede", die stierf in 1589, bevindt zich recht tegenover de Mekteb en in het faciliteitsgebied, dat werd gebouwd door İdris-i Bitlisi, die ook een Ottomaanse historische schrijver is. Een van de drie bronnen voor İskender Dede is de bekende Dilek (of intentie) bron. In de Evliya Çelebi Seyahatnaam met betrekking tot deze bron; Hij schrijft dat "zij die naar de put kijken hun wensen in hun putten zien". Op het bovenste deel van het graf zijn de graven van Saray "Atçıbaşı (Mirahur-Tuğ General) Ali Ağa en zijn familie. Bovendien blijft “Sarnıç”, waarvan wordt aangenomen dat het in de Byzantijnse periode is gebouwd en in de Ottomaanse periode is gebruikt, in het centrum van de faciliteit bewaard.

over pier loti hill

Hoe de Pierre Loti-heuvel bereiken?

Als u met uw voertuig gaat; Er is een zijweg naar Pierre Loti. Op deze manier kunt u de heuvel opgaan en uw auto daar achterlaten en de parkeerplaats verlaten ...

Degenen die zonder voertuigen van de Anatolische zijde komen, kunnen gemakkelijk op Üsküdar - Eyüp veerboten stappen. U kunt de heuvel opgaan door de kabelbaan te nemen vanaf de veerhaven.

Als je met de bus komt, moet je uitstappen bij halte Eyüp Sultan om bij Pierre Loti te komen en vanaf daar de kabelbaan te nemen.

Je kunt met de kabelbaan naar Pierre Loti Hill rijden met akbil ...

Kabelbanen van Pierre Loti

Om met de kabelbaan naar de heuvel Pierre Loti te gaan, neemt u de kabelbaan van de gemeente Istanbul. Hiervoor kunt u slagen door uw 'Istanbul Card' als een normale editie te lezen. Voor elke editie betalen reguliere kaarthouders 2,60. Terwijl leraren 1,85 betalen, zijn de prijzen voor studententickets 1,25.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen