Canray Transport Signature op de eerste Zero Emission-trein van Alstom

canray transport tekent de eerste trein van alstom zonder uitstoot
canray transport tekent de eerste trein van alstom zonder uitstoot

Canray Transportation, dat een nieuwe aan zijn samenwerking met Alstom, een van 's werelds toonaangevende bedrijven in de spoorwegtransportsector, toevoegt, is onlangs de leverancier geworden van' s werelds eerste waterstofemissietrein, ontwikkeld door Alstom.


Canray Transportation, dat een sterke samenwerking onderhoudt met Alstom, dat de hele wereld bedient in de sector van het spoorvervoer en zich blijft inspannen voor het vervoer van de toekomst met nieuwe projecten, zal ook zijn eerste waterstofemissietrein ter wereld ondertekenen. Het Coradia i-LINT-platform van Alstom, dat werkt met nulemissies, ontwikkeld in het Salzgitter-productiegebied in Duitsland, is met succes door alle validatietests gehaald.

EERSTE BESTELLINGEN WORDEN GENOMEN

Op het perron, waarvan de eerste bestellingen waren binnengekomen, nam Canray zijn plaats in als leverancier van de interieurdressinggroep, met name de plafondmodules, bagagerekken voor passagiers en zijwanden. Canaz Transportation General Manager Ramazan Uçar legt een verklaring af over het onderwerp: “Het is een bron van trots voor ons om deel te nemen aan dit platform dat emissievrij werkt in deze periode waarin schoon transport het belangrijkste principe is. Samenwerken met de innovatieleider van de industrie in een dergelijk innovatief project is ook een bron van opwinding voor de Yeubilova Holding-groep, wiens toekomstige metaal wordt geproduceerd met aluminium ”.

De trein, genaamd Coradia iLint, wordt aangedreven door waterstof en stoot tijdens het rijden alleen waterdamp uit. Een waterstofbrandstoftank op het dak van de trein zal de grote lithium-ionbatterijen continu opladen om de trein van stroom te voorzien.

JavaScript is vereist voor deze diashow.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen