Binnenlandse autofabriek start massaproductie in 2021

binnenlandse autofabriek zal ook in serieproductie zijn
binnenlandse autofabriek zal ook in serieproductie zijn

TRNC Minister van Arbeid en Sociale Zekerheid Faiz Sucuoğlu bezocht de fabriek waar Günsel, de eerste binnenlandse elektrische auto van het land, zal worden geproduceerd, en Dr. Hij ontving informatie van İrfan Günsel over de studies.


Volgens de informatie van het ministerie, legde İrfan Günsel uit dat de productie van B10, die werd gevormd door het combineren van meer dan 9 duizend stukken met zijn eigen ingenieurs, in 2021 zal beginnen in de fabriek, waarvan de investering wordt gefinancierd met zijn eigen middelen, en dat zijn productiecapaciteit zal beginnen met 2021 voertuigen per jaar in 2. Hij verklaarde dat het gepland is om 2025 voertuigen per jaar te bereiken in 20.

Sucuoğlu zei: “De informatie die we ontvangen, toont aan dat een andere zaak die net zo belangrijk is als de werkgelegenheid die de binnenlandse autofabriek zal creëren, de werkgelegenheid zal zijn die de fabrikanten van de autoleveranciers in de industrie zullen bieden. We hebben ook vernomen dat een samenwerkingsprotocol is ondertekend met 28 bedrijven uit 800 landen voor de productie van onderdelen die zijn ontworpen door ingenieurs. Met de start van massaproductie worden onderhandelingen gevoerd met leveranciers om de onderdelen die deze auto vormen naar ons land te produceren. Zijn studies tonen aan dat samen met de productiefaciliteiten die in de productie zullen worden gebruikt en in ons land voor de productie van auto-onderdelen zullen worden gevestigd, duizenden jonge mensen de kans krijgen om als ingenieurs en technici te werken, wat de braindrain zal voorkomen ”. gebruikte uitdrukkingen.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen