West-mediterrane ontwikkelingsagentschap zal personeel werven

agentschap voor de westelijke mediterrane ontwikkeling
agentschap voor de westelijke mediterrane ontwikkeling

Western Mediterranean Development Agency, presidentieel besluit nr. 15 over de organisatie van aangesloten ministeries, verbonden en aanverwante instellingen en organisaties en andere instellingen en organisaties gepubliceerd in staatsblad nr. 2018 van 30479 juli 4 en ontwikkelingsagentschappen gepubliceerd in staatsblad nr. 29 van 2019 mei 30788. In het kader van de bepalingen van het Personeelsreglement; In totaal zullen 1 (tien) personeelsleden worden aangesteld voor de functies van 7 (één) Interne Auditor, 2 (zeven) Deskundig Personeel, 10 (twee) Ondersteunend Personeel.


Het hoofdkantoor van het Western Mediterranean Development Agency bevindt zich in Isparta en het werkterrein van het bureau zijn de provincies Isparta, Antalya en Burdur. Daarom worden kandidaten die geslaagd zijn voor het examen, geacht te hebben ingestemd en zich ertoe verbonden te werken in een van deze provincies die het Agentschap passend acht.

Advertentiedatum Januari 20 2020
Toepassingsdatums 10 februari 2020-21 februari 2020
Type onderzoek Verbaal (interview)
Aankondigingsdatum van kandidaten die in aanmerking komen voor het mondeling examen Februari 28 2020
Interviewdata 16-17-18 maart 2020
Applicatie adres De sinavbasvur. industrie. gov.t is
Examenlocatie Republiek Turkije Secretariaat van de westelijke mediterrane ontwikkeling Çünür Mah. 102. Cadde Economy Campus A2 Blok No: 185-B 32200 Merkez / ISPARTA

WAARSCHUWING: Aanvragen starten vanaf 10 februari 2020, de deadline is 21 Tot 2020 februari 23.59 sinavbasvuru.sanayi.gov.t is Het zal worden gemaakt via de applicatielink van het West-mediterrane ontwikkelingsagentschap op het adres.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen