Bogies geproduceerd door TÜDEMSAŞ op Oostenrijkse spoorwegen

draaistellen geproduceerd in tudemsasin oostenrijksspoorwegen
draaistellen geproduceerd in tudemsasin oostenrijksspoorwegen

De draaistellen geproduceerd door TÜDEMSAŞ op Oostenrijkse spoorwegen; Turkije Railway Machines Industry Inc. (TÜDEMSAŞ) gebruikt in de nieuwe wagons generatie vracht draaistellen geproduceerd H-type Y25 multinationals die grote belangstelling van het vervoer per spoor bedrijven hebben laten zien.

ÖBB, een internationaal spoorwegtransportbedrijf gevestigd in Wenen, gaf de voorkeur aan H-type draaistellen vervaardigd door TÜDEMSAŞ in goederenwagens. De productie van 120-draaistellen besteld door het bedrijf ÖBB werd voltooid en in oktober naar Oostenrijk verzonden.

Geëxporteerde H-type draaistellen bieden grote voordelen voor de bestuurder dankzij onderhoudsgemak, lichte tarra en een lange levensduur. Deze draaistellen worden gebruikt in onze nieuwe generatie wagons van verschillende typen en functies, die we produceren door te exporteren in samenwerking met de publieke / private sector.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Huidige spoorwegtenders

Per 05

AusRAIL Plus beurs en conferentie

Bereik 3 @ 08: 00 - Bereik 5 @ 17: 00
Per 05

World Rail Festival

Bereik 3 @ 08: 00 - Bereik 5 @ 17: 00

Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen