Voltooiing van de Melet-brug in Ordu

voltooide de meletbrug in het leger
voltooide de meletbrug in het leger

Voltooiing van de Melet-brug in Ordu; Met de initiatieven van de grootstedelijke gemeente Ordu werden de werken aan de nieuwe brug gebouwd op de rivier de Melet in het district Altınordu in Ordu, de ruggengraat van het verkeer in de oostelijke Zwarte Zee-regio, voltooid.

Het tellen van de dagen tot de opening van de dienst alternatieve brug Corum Samsun Merzifon Ankara aansluiten bij de belangrijkste vervoer van Turkije met routes bieden toegang tot binnenlandse Turkije Kaukasus, de Republiek Turkije, Centraal-Azië, Rusland, de Republiek van een groot aantal provinciale en gemeentelijke diensten te geven.

"ALTERNATIEVE NIEUWE BRUG ZAL OPEN ZIJN VOOR VERKEER"

De nieuwe alternatieve brug zal de verkeersbelasting van de omliggende provincies en districten van Ordu Metropolitan Mayor Dr aanzienlijk verminderen. Mehmet Hilmi Güler zei: ıyla De werken werden voltooid met het asfalteren van de nieuwe alternatieve brug. 1166. 1366. en 1356. zijwegverbindingen op de straten geasfalteerd door de juiste weersomstandigheden en werken op andere plaatsen met de voortgang van de alternatieve nieuwe brug zal worden opengesteld voor verkeer. Zij- en hoofdwegverbindingen en kruispuntwerkzaamheden zullen in korte tijd worden voltooid. 236 meter lang, 13 meter brede constructie van de brug voltooid, niet alleen voor onze provincie, maar ook de omliggende provincies en districten zullen de verkeersbelasting in grote mate verminderen.

Huidige spoorwegtenders

Ma 09

Gulf Traffic

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen