Verander transformatiewerken Gestart op Altınkayı Boulevard

Altinkayisi boulevard uitwisseling transformatie studies begonnen
Altinkayisi boulevard uitwisseling transformatie studies begonnen

De metropoolgemeente Malatya houdt zich bezig met veranderings-, transformatie- en renovatiewerkzaamheden aan de Golden Apricot Boulevard, de grootste boulevard in Malatya, die Tecde verbindt met het knooppunt Maşti.

3.3 kilometer lang, 50 meter breedte van de Golden Apricot Boulevard voor het 1.1 kilometergedeelte in de bewoonbare ruimte van de grootstedelijke gemeente, het resterende 2.2 kilometergedeelte begon met bestratingswerken.

Metropolitan Mayor Selahattin Gürkan, Golden Apricot Boulevard en maakte observaties, legde verklaringen af ​​over het werk dat moest worden gedaan. Vice-secretaris-generaal Latif Okyay en enkele afdelingshoofden en filiaalmanagers vergezelden de rondleiding.

Mehmet Mert, hoofd van de afdeling wegenbouw en infrastructuurcoördinatie, verklaarde dat ze begonnen te werken aan de Golden Apricot Boulevard, een van de meest gebruikte wegen in Malatya in termen van voertuigcirculatie sinds de dag dat het werd geopend. We doen nu een PMT-serie voor asfalt. 2.2 opent onze weg naar verkeer gedurende de dag. "

Gürkan: Onze boulevard krijgt een nog mooiere uitstraling na het modelleren

Burgemeester Selahattin Gürkan legde uit dat ze begonnen zijn met het maken van de Golden Apricot Boulevard die past bij Malatya en zei: ık We hadden onze boulevard gepland als 3 vertrek en 3 aankomst. Zodra 15 dagen zullen we de asfaltwerkzaamheden hier voltooien. We zijn gevoelig voor het begin van het werk en de tijd om af te ronden. Omdat we niet willen dat onze burgers in deze studies nadelig worden beïnvloed, zijn we gevoelig voor deze kwestie. Trottoir, verlichting, landschapsarchitectuur, middellange mediaan werkzaamheden zullen binnenkort worden gestart. We werken aan het planten van bomen die niet veel water nodig hebben in onze middenmediaan. Onze boulevard krijgt een mooiere uitstraling met landschapsarchitectuur. ”

Wanneer alle wegenwerken in deze regio zijn voltooid, zullen onze burgers zich zeer op hun gemak voelen

Burgemeester Gürkan benadrukte dat de Golden Apricot Boulevard verbonden zal zijn met Saray Bosna Street en verbonden met Fahri Kayahan Boulevard, en zei: “Onze Boulevard verbindt met Mıhlıdut Street. Om het verkeer gezonder te maken, hebben we een mooi kruispunt gemaakt op de kruising van de straten Altınkayı-Güngör-Mıhlıdut. De grootste as van deze regio is de Gouden Abrikoos. Als we ons verbinden met de Saray Bosna-straat die we in het westen hebben geopend, hebben we een nieuwe weg in de oost-westrichting. Dit zal het stadsverkeer met de westkant van de ringweg verlichten. Onze boulevard is ook een van de belangrijkste verbindingen van de South Belt Road. Wanneer alle wegenwerken in deze regio zijn voltooid, zullen onze burgers zich zeer op hun gemak voelen ”.

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.