Busstations worden verhoogd in Belkıs

misschien zullen bushaltes worden verhoogd
misschien zullen bushaltes worden verhoogd

Gaziantep-burgemeester Fatma Sahin, district Belkis van district Sehitkamil, ging naar de buurtbezoeken. Sahin, om het probleem van onvoldoende bushaltes in het buurtteam op te lossen, vroeg Belkis inspanningen te leveren om de bushalte in de buurt te vergroten.

Met de naam van de sociale gemeente, bleef Fatma Şahin de buurt bezoeken om de bestaande problemen te zien en naar de burgers te luisteren. Onderzoek naar de problemen in de buurt muhtars voorzitter Şahin, oplossingsgerichte probleemoplossende aanpak vestigde opnieuw de troon in de harten van de burgers.

Mesaisine, Şehitkâmil Belkıs District van het district, beginnend bij de Sahin, zowel het werk ter plaatse onderzocht, evenals de tekortkomingen van de buurt geïdentificeerd, gaf het team instructies om de tekortkomingen te elimineren.

Weerspiegeling van het voltooide werk in overleg met de wijkhoofd Enver Özekici'yle Sahin, de dichtheid van het openbaar vervoer in de buurt en vanwege de groeiende grenzen van de wijk onvoldoende antwoord op de wens om het aantal bushaltes te verhogen, vroeg het team om te beginnen met werken om het probleem op te lossen. Mukhtar Özekici'yi doorbladerde de haltes door de president te nemen, burgers aan de halte waren nauw geïnteresseerd in het voertuig, babbelde op zijn voeten.

De buurt van Belkis voor vele jaren om het watertekort op te lossen, dankzij de president Fatma Sahin voor zijn inspanningen in de buurtbewoners, zal het asfalt in de buurt en de afwerking in de buurt worden opgelost door de voltooiing van tekortkomingen, zei hij.

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.