Boodschap feest van transportminister Turhan

turhanin feest bericht
turhanin feest bericht

We begrijpen de mensen in het land waar de raven zich verzoenen, de wrok eindigt en de mensen herenigd worden met hun geliefden. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om Mubarak's Eid al-Adha te vieren met de harten van mijn hart en vrede, vrede en welvaart wensen voor ons land, onze natie, de islamitische wereld en de hele mensheid.

Geachte burgers,
Laten we niet vergeten dat deze vakantie een gelegenheid is, een gelegenheid om al onze wonden te verpakken. Omdat feesten een gelegenheid zijn om onze broederschap, eenheid en eenheid te consolideren. Feestdagen zijn de dagen waarop liefde, mededogen, loyaliteit, compassie en solidariteit zijn hoogtepunt bereiken.

In deze uitzonderlijke dagen waarin de familiebanden sterker worden, hoop ik echter dat deze prachtige vakantie ons hart zal opvrolijken en dat de haarden niet zullen uitgaan met de fouten die op de wegen worden gemaakt. Voorzichtiger en gevoeliger zijn bij het naleven van de verkeersregels tijdens het reizen; slapeloos en moe, vooral in de vorm van autorijden.

Met deze gevoelens wil ik onze heilige natie nogmaals feliciteren met het Offerfeest, en de burgemeester van Allah de Almachtige wensen ons naar vele feesten te brengen in eenheid en solidariteit, en mijn liefde en respect ılar aanbieden

M.Cahit Turhan
Minister van Verkeer en Infrastructuur

Over Levent Elmastaş
RayHaber-editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.