De toekomst van burgerluchtvaart aangehoudende toekomst van de burgerluchtvaart werd op tafel gelegd
de toekomst van de burgerluchtvaart werd op tafel gelegd

Viceminister van Verkeer en Infrastructuur Een civiele coördinatievergadering werd gehouden met de medewerking van de managers van de luchtvaartmaatschappijen in Istanbul en de gerelateerde instellingen en organisaties onder het voorzitterschap van Ömer Fatih Sayan.

Bahri Kesici, plaatsvervangend algemeen directeur van Civil Aviation, woonde de bijeenkomst bij op de Turkse Civil Aviation Academy op 15 in april 2019. Asst. Mehmet Karakan, Meteorology Gen. Md. Asst. M. Fatih Büyükkasabbaş van THY General Manager Bilal Sour, de TOSHID president Mehmet Tevfik Nane en senior executives met de luchtvaartmaatschappijen TOSHID werd gehouden met de deelname van de leden.

Maakte de openingstoespraak van de vergadering, vice-minister Ömer Fatih Sayan, vestigde de aandacht op het belang van maatregelen in overleg met de sector stappen moeten worden genomen om het laatste decennium van groei met dubbele cijfers in de groeiende burgerluchtvaart sector te maken, de cijfers zijn duurzaam. van actuele thema's in de burgerluchtvaart, de verwachtingen van de voorstellen ingediend bij de sector vergadering en oplossingen, dan verplaatst naar de luchthaven van Istanbul was een uitwisseling van standpunten met betrekking tot de burgerluchtvaart wegenkaart.

Private Aviation Association Enterprises van Turkije, waaronder de verwachtingen en eisen van de luchtvaartsector (TOSHID) oplossingen voor de levering van de behoeften van de industrie en uw DGCA verwachtingen van de luchtvaartmaatschappijen over diverse onderwerpen werden besproken.

Tijdens de vergadering werden alle eisen op de agenda in detail besproken en werden suggesties voor de oplossing bepaald en werd besloten tot verdere werkzaamheden van de partijen.

In het laatste kwartaal van het jaar werd besloten om voorbereidingen te treffen voor een workshops workshop over burgerluchtvaart.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.