Shell & Turcas bekroond met 'Think Green, Move Green'-projectshell turcasin green light green move vleesproject
shell turcasin green light green move vleesproject

Shell & Turcas, georganiseerd door de Sustainable Production and Consumption Association (SÜT-D) met de steun van het ministerie van Milieu en Urbanisatie, is het thema van de 'koolstofhandel en de strijd van ons land met klimaatverandering', 6 dit jaar. Istanbul Carbon Summit, Green Think, Green Move Project met 'Low Carbon Hero' award.

Op de Istanbul Carbon Summit, georganiseerd door de Sustainable Production and Consumption Association (SÜT-D) dit jaar, werden de ÜT Low Carbon Hero D-prijzen uitgereikt aan organisaties die zich bezighouden met energie-efficiëntie en het ondersteunen van klimaatverandering. Tijdens de ceremonie op de groene campus van de Technische Universiteit van Istanbul ontving Shell & Turcas de 'Low Carbon Hero'-prijs voor het project' Green Think, Green Move ', de LED-transformatiestudie van conventionele verlichting in tankstations. In opdracht van Shell & Turcas ontving Semih Genç, directeur Retail Sales Investments, de prijs van Sebahattin Dökmeci, plaatsvervangend algemeen directeur, milieubeheer, ministerie van Milieu en Urbanisatie.

In zijn toespraak tijdens de prijsuitreiking verklaarden Istanbul Technical University Faculty Member en SÜT-D President Prof. Dr. dat koolstofarme groei mogelijk is in de industrie. Dr. Filiz Karaosmanoğlu onderstreepte dat de studies op dit gebied moeten worden ondersteund. professor Dr. Karaosmanoglu, SÜT-D als een vermindering van de uitstoot van broeikasgassen, het koolstofbeheer van organisaties die met succes de Low Carbon Hero Award hebben uitgevoerd en de prijzen die zij dit jaar hebben ontvangen, zij zeiden dat zij een recordaanvraag hebben ontvangen. professor Dr. Karaosmanoğlu benadrukte ook dat het feit dat de toepassingen zo intens zijn, een teken is dat de groene economie in ons land steeds belangrijker wordt. De projecten worden geëvalueerd volgens het doel van SÜT-D om een ​​cultuur van duurzaam leven en bewustzijn van wijdverbreid koolstofbeheer te verkrijgen.

Shell en Turcas Retail Sales Investment Director Semih Young, wordt als volgt geciteerd in een verklaring over de award: "low carbon reis voor het project, om het verbruik van elektriciteit in ons eigen netwerk van pompstations te verminderen luifel en bestaande traditionele verlichting van de reus embleem, we vervangen door LED-verlichting die het lage stroomverbruik ondersteunt. Zo is de Shell en Turcas, ons netwerk station luifel verlichting met LED-project (LUCI) we hebben geïmplementeerd. Binnen het project, was onze 160 2650 station verlichting vervangen door LED-verlichting die een netto bron van licht en tl-verlichting in de 339 Total gigant embleem is vernieuwd met LED-verlichting. Zes projecten onder de luifel en de totale kooldioxide-uitstoot te verminderen, is een gevolg van wijzigingen in de reusachtige embleem ton 1,200, 2.601,5 werd verstrekt MWh van energiebesparing. Verlichting in 100.000 uur met een levensduur van een bezoek aan het station met onze klanten bij de overstap naar LED-gebruik 's nachts is gestegen met 8 procent. "

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.