3 in Salim Dervişoğlu Street. Stage Works GestartSalim Dervisoglu op straat van de toneelstudies begon
Salim Dervisoglu op straat van de toneelstudies begon

Kocaeli Metropolitan Municipality, 3 in İzmit Salim Dervişoğlu Street. De fase begon haar werk. De D-100-rijbaan, die als alternatief voor de 4-snelweg zal dienen, wordt ingebouwd in een moderne tweebaansweg en bevat in totaal 150 duizend XNUMX-meters in twee delen.

3. ETAP IN TWEE DEEL
Salim Dervişoğlu Caddesi 3. Het eerste deel van de etappe bestaat uit een gebied van 650 meters van Hasan Gemici Sport Hall tot Kara Fatma Viaduct. Het tweede deel beslaat het gebied van de First Step Bridge naar Çuhane Street. De onteigeningen die voortvloeiden uit de uitbreidingen werden ook gemaakt in Salim Dervişoğlu Street, die een dubbele weg zal zijn in de vorm van 2 maal 2.

37 DUIZEND TON ASFALT SERIE ZAL WORDEN GEMAAKT
In het kader van het project worden in beide delen 8 1000 meter regenwaterleiding, verkeersborden, verlichtingspalen en een fietspad langs de weg geproduceerd. Binnen de reikwijdte van het tweede deel werkt 2 stukken kruispunt in de vorm van driehoekige eilanden. 20 duizend kubieke meter uitgraving op straat, 50 duizend kubieke meter vulmateriaal, 10 duizend kubieke meter steenvulling en 52 duizend ton pluriform materiaal. Al het oude asfalt in de bestaande weg wordt verwijderd en vervangen door 37 duizend ton asfalt.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.