IBB Assembly keurt de 2018-jaaractiviteitenrapporten van IETT goedibb raad bevestigt jaarlijkse rapportage
ibb raad bevestigt jaarlijkse rapportage

De jaarlijkse 2018-verslagen van IETT, die werden besproken in de IBB-vergadering, werden goedgekeurd door de ET-goedkeuring İ stemmen van de meerderheid van de leden van de vergadering.

Istanbul Metropolitan Municipality (İBB) Assembly İETT 2018 Jaarverslag werd besproken en opgelost. IMM-voorzitter Ekrem İmamoğlu, die de vergadering regeerde, was de voorzitter van het Parlement 1. Göksel verliet de vergadering en verliet de vergadering naar Gümüşdağ.

XETUM 2018-BUDGET 1 MILJOEN 800 MILJOEN TL IS GEREALISEERD

Jaarverslag İETT 2018 Year's aan de Istanbul Metropolitan Municipality Vergadering biedt IETT General Manager Ahmet Bagis, Istanbul 148 jaar ten dienste van het openbaar vervoer İETT leider zei dat de organisatie die faciliteert het maken van leven in de stad aantrekkelijk.

İETT 5 duizend 291 medewerkers, waarin staat dat 2 duizend 477 bus en 13 duizend 450 stoppen met 365 dagen 7 dagen 24 uur continu Istanbul aangeboden dienst Ahmet donatie, 2018 In de 772 zelfs 4 miljoen 600 duizend keer door 235 miljoen passagiers die zij, totale 114 miljoen km weg is genoteerd.

In Metrobus 593 tool met onze 284 miljoen passagiers op onze 7 zelfs 2 miljoen 300 duizend keer, het geven van service met 78 miljoen kilometer aan wegen, dat zij Bagis, İETT 2018 Jaar uitgavenbegroting van 1 miljard 799 miljoen 818 duizend 737 TL 84.1 procent, ontvangstenbegroting 1 719 519 duizend miljoen miljard die en realiseerde in 349 99.7 procent, zei hij.

Donaties, İETT aan de reputatie van het bedrijf en het doel van het identificeren van gebieden voor verbetering corporate reputatie Survey Score opzichte van het voorgaande jaar 1.9 met een stijging van 81.4 punt te meten, het Klanttevredenheidsonderzoek score van de 5.5 punten geregistreerd als een toename 66.5 voegde hij eraan toe.

Het uiten van zijn visie op namens de AK Partij parlementslid IETT Budget Ahmet Hamdi Gurbuz, zei İETT kwaliteit en geven een comfortabele service, Metrobus ook is het verkorten van de wachttijd van passagiers, zei dat de tevredenheid toeneemt.

Ahmet Hamdi Gurbuz, voorzitter Ekrem Imamoglu het openbaar vervoer in collegegelden dat een volgeling van belofte voor de 85 50 teruggebracht tot pond pond zou zijn ook de woorden toegevoegd.

CHP-fractie lid dat namens Mesut Kosedagi sprak, uitgedrukt dat bepaalde problemen en hun oplossingen in het openbaar vervoer, zullen we onze macht ligt om het probleem van het openbaar vervoer in Istanbul voor de CHP op te lossen proberen. Je zult ons volgen met live uitzendingen zoals je nu bent, je zult onze suggesties en verzoeken meteen aan ons volgen, zei hij.

Na de toespraken werd het 2018-jaarverslag van het IETT-directoraat-generaal goedgekeurd door 283.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.