Future's Motocross Championstoekomstige motorcrosskampioenen gekozen
toekomstige motorcrosskampioenen gekozen

Wereld Motocross Kampioenschap gastheer deze keer Afyonkarahisar Motor Sports Track Motorcycle Federatie en Turkije Ugur Motor Vehicles zal worden gehouden voor de eerste keer in samenwerking met "CF Moto 250 Cup" huis van de gemaakte keuze.

Afyonkarahisar gemeente CF zal groeien met de steun van de toekomst Moto Racer Cup 250 85 jong talent audities het toetredingsproces van Turkije aanvraag geaccepteerd van de algemene 50 werd gehouden in Afyon Motor Sports Center. Turkije Motorcycle Federatie Vice President Ogun TMF bestuurslid van de nationale atleten met Erdogan Yildirim Baysan gecoördineerd Shakir Şenkalaycı jonge racer en winnaar kandidaten in de selectie die in Alba Beysan toezicht vertonen zij alle vaardigheden.

Zoals eerder opgemerkt, ondergaan ze professionele jonge mensen die deelnemen aan het testen spoor het rennen TMF Vice President Ogun Baysan, "CF Moto Cup 250 13 om te kiezen tussen de 18 50 we onze jonge mensen uitgenodigd. We hebben onze jonge vriend 20 geëlimineerd, die achter hen staat. Een maand later zullen we een tweede training en eliminatie krijgen. De succesvolle 15 komt in aanmerking voor de 250 NK Cup. Onze getalenteerde jonge mensen worden opgeleid door onze professionele atleten en coaches. Alle uitrustingen zoals motorfiets, kleding en helm die in deze trainingen worden gebruikt, worden gedekt door CF Moto. We willen de gemeente Afyonkarahisar bedanken voor hun steun tijdens de auditie. CF Moto, leider in de wereld in zijn categorie sponsoring getalenteerde jonge mensen in ons land 'CF Moto 250 Cup zal de dromen hebben met. De trofee bereid zullen zijn om renners van de toekomst, met behulp van de juiste motor voor alle jongeren in de geselecteerde leeftijdsgroep en 13-18 ras training wordt gegeven, "zei hij.

TWEEDE KEUZE

Ahmet EFA ÇETİNDAĞ, ALI TAN DEMİRALAY, Peace TONIJN Batuhan FLAG, BERK Erdogan, BurakhaN YANKAÇ SEA Arslan, Oost-Basaran, DUH CAN NON, de dominante Tekeli, Emirhan ÖZDEMİR, ENGİN Yasin Akdemir FURKAN Ahmet yelesa, HALİL IBRAHIM DRY Hüseyin KUMOVA Ismail Crow Kamil BÜYÜKBAHÇEC, Mehmet Murat ozilhan, Mehmet Tunahan KAYA, mert ali Kocabalkan, Mettler STONE, Mikail Crow Muhammet ENESEN Cetin MOSES UÐUR Budak, Muzaffer Yavuz, Stephen SEZ, agrarische GÖNÜLTAŞ, stack ALI zadel Yusuf EN DIDACTISCHE Neem rechtstreeks contact op met Zeynel

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.