Van's Vrouwenbusbestuurders geven vertrouwenVanin geeft vrouwenbusbussen
Vanin geeft vrouwenbusbussen

Vrouwen die werken als chauffeur van bussen van de gemeente Van Metropolitan waren ook verantwoordelijk voor de 8 maart internationale vrouwendag.

De 5-vrouwchauffeur die 3 jarenlang heeft gediend in stadsbussen aangesloten op het Directoraat van Transportation of Metropolitan Municipality, vervult zijn taken op de beste manier. In de ochtend kwam de bestuurder van de Metropolitan Municipality naar het busstation en volgde de horloges met de andere bestuurder. Vrouwen die vervoer naar vele punten van de stad verzorgen, de passagiers nemen ook de volledige cijfers.

Serap Ulfer, een van de 3-vrouwendrijvers van de Metropolitan Municipality, die hun waardering uitsprak voor hun beroep, zei dat ze zelden verkeersproblemen ondervonden.

Ulfer, '' 2015 in de dienst die we hebben voortgezet sinds onze passagiers gewend zijn vrouwelijke chauffeurs te zien. Naarmate de tijd verstreek, kregen we meer mooie reacties. Het feit dat er andere vrouwen zijn die het werk willen doen, maakt ons ook gelukkig als de pionier van dit werk. Onze passagiers hadden aanvankelijk een schuchterheid. 'Hoe gebruikt de vrouw de bus?' ze werden verteld. Maar na verloop van tijd verlieten deze negatieve reacties hun plaats om te vertrouwen. De reacties zijn nu veel positiever. We willen laten zien dat we niet alleen mannen maar ook vrouwen kunnen helpen. Iemand moest een pionier zijn. In het geval van een vrouwelijke bestuurder, gaat de Van verder en zal het nog beter zijn. Ik denk dat het aantal zal toenemen. Omdat de eisen ook in deze richting zijn. Bij deze gelegenheid vieren alle vrouwen ook International Women's Day 8 March, '' zei hij.

Burgers uitten hun tevredenheid over de toepassing van vrouwelijke bestuurders benadrukte dat ze vol zijn.

Ahmet Ebiri, die reist in de buslijn van de zijderoute van Bostaniçi, verklaarde dat vrouwen rigoureuzere auto's gebruiken. In onze regio doen de meeste mannen dit werk. Vrouwelijke chauffeurs moeten meer wijdverspreid zijn

Een andere passagier, Vahdet Şenol, zei dat de vrouwelijke bestuurders niet anders waren dan de mannen en zeiden: Ş Vrouwen zijn gelijk aan mannen. Als het de nodige cursussen doorloopt, gebeurt er niets. We zien vrouwelijke piloten. Ze gebruiken vliegtuigen. Waarom zouden ze geen bus gebruiken bij onze vrouwen? Gefeliciteerd '' gevonden.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.