International Road Bike Race werd gehouden in Alanyainternationale racefiets voor de helft gemaakt in Italië
internationale racefiets voor de helft gemaakt in Italië

Grand Prix Velo Alanya UCI Elite Men 1.2 Road Race en Gran Fondo Tashra Tour Lange etappewedstrijden werden gehouden in Alanya met de deelname van 176-atleet.

20 team 120 atleten in Elite-mannen in Alanya İskele Waterfall Square; 10 team 56 sportman trapte terwijl elite vrouwen. Gran Fondo Tashra Tour Lange etappewedstrijden 102.4 Mileage, Grand Prix Velo Alanya UCI Elite 1.2-race voor heren werd gehouden op 145-mijlen.

Elite Women eerst Olena Sharha, tweede Cristiana Perchtold en derde Taisa Naskovich. In Elite Men, de eerste was Nikolai Shumov, de tweede was Onur Balkan en de derde was Andrii Kulyk. In aanmerking komende atleten ontvingen hun prijzen door de race-organisatoren.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.