Türel, Antalya Underground Metro werd gevonden in de belofte!turel antalyaya underground metro belooft toekomst
turel antalyaya underground metro belooft toekomst

Antalya Metropolitan Municipality Burgemeester Menderes Türel in de nieuwe termijn om de beloften te vertellen van de grootste wens om een ​​ondergrondse metro naar Antalya te brengen zei.

Antalya Metropolitan Municipality Burgemeester Menderes Turel, Star TV Belangrijkste nieuws Nazli Celik was de gast. Türel verklaarde dat hij elke belofte die hij deed vervulde en dat hij geconfronteerd werd met de burgers met het vertrouwen om burgemeester te zijn die nog meer had gedaan, faz. Dit geeft ons een grote macht. In de 2014-selectiecatalogus hebben we bijvoorbeeld aangekondigd dat we 19-knooppunt zullen maken. We deden wat we zeiden. Toen ik voor het eerst in Antalya als burgemeester werd gekozen, waren er in Antalya geen hoogbouwknooppunten. Antalya had nog nooit de lightrail ontmoet met het moderne railsysteem. In de eerste periode hebben we 28-kruispunten uitgevoerd en dit is nooit achter ons gebeurd. We hebben deze periode meer dan 11-uitwisselingen toegevoegd. In de eerste periode maakte ik de 28-metro voor het metroverkeer. Ze konden na ons geen centimeter toevoegen. En nu hebben we de 11-kilometers toegevoegd. Nog een term noem de metro, 'zei hij.

Beweren dat de exacte oplossing van het verkeersprobleem in grootstedelijke steden is om het openbaar vervoer aan te moedigen, president Türel zei: trafik Daarom is de beste methode van openbaar vervoer het moderne spoorwegsysteem. Metro of lichte metro. We nemen de lichte metro naar 55 gedurende deze periode, maar de volgende keer is er een metro naar Antalya. We hebben het over een 25-metrolijn die zich uitstrekt van de Grote Haven tot Kundu met een aftakking naar Varsak. Op deze manier zijn mensen nu meer op hun gemak bij de metro om te gaan waar ze een zeer belangrijke oplossing kunnen bieden in het autoverkeer. Nu zijn we klaar om te investeren in de metro. We zullen een besluit nemen om de toekomst van Antalya bij deze verkiezingen te ondertekenen. Helaas hadden we in Antalya geen hoogbouwkruising. Een inch-railsysteem kon niet worden gedaan, maar we deden wat we zeiden. Nu zeggen we dat we de metro maken. Niemand kan deze diensten anders dan onze medewerkers doen

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.