De Next Generation Stations van KOBİS zullen worden geïntroduceerdnieuwe generatie stations zullen worden geïntroduceerd
nieuwe generatie stations zullen worden geïntroduceerd

KOBİS (Kocaeli Bicycle Transportation System) Project, uitgevoerd door Kocaeli Metropolitan Municipality Public Transport Department, trekt veel aandacht. Het project startte in Izmit Center en verspreidde zich vervolgens naar het 12-district. Het volgende generatie station in Seka Park met 24 fietscapaciteit zal worden geïntroduceerd door de burgemeester van Kocaeli Metropolitan Municipality Ibrahim Karaosmanoglu.

SERVICE MET 70 STATION

36 nieuw station werd in het 12 district gevestigd voor het KOBIS-servicestation met het 34-station. Het aantal KOBIS-stations bereikte 70 met nieuwe stations. 12 Het aantal leden van KOBIS, dat sinds de eerste dag van het gebruik door de burgers wordt gebruikt, heeft 88 bin 986 bereikt.

HOE TE NEMEN?

Kobis, Smart Bike 498, 70 Station, bestaat uit 864 fietsenstalling. 70 Stations gepositioneerd in Izmit, handelscentra, woonwijken en vond tijdens transport focus ligt op het creëren van een netwerk van fietspaden. Het systeem, lid, creditcard, met inbegrip van 3 Kentkart en serveren op verschillende manieren. Kentkart met fietsliefhebbers die willen de Smart fiets systemen te gebruiken; rental 'kiosken' fietsverhuur' door te klikken op de knop om de stappen op de kiosk te voltooien, vervolgens met behulp van fietsen kunnen worden gehuurd 4 cijferig wachtwoord gegeven door het systeem. Ministerie van Verkeer Travel Cards fietsliefhebbers in het kantoor van de aanvrager voorzitterschap is gelegen binnen de tentoonstelling, met lid kaarten die ze ontvangen na de ondertekening van het lidmaatschap overeenkomst kan een fiets vanaf de parkeerplaats bij elke keer dat station ze willen huren.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.