Kayseri ontmoet elektrische bussenKayseri ontmoeten elektrische bussen
Kayseri ontmoeten elektrische bussen

Kayseri Metropolitan Municipality zet zijn transportinvesteringen voort zonder te vertragen. 6 elektrische bus werd geïntroduceerd door Metropolitan Mayor Mustafa Çelik voor een comfortabeler transport. President Steel, milieuvriendelijke, comfortabele en stille bussen zijn honderd procent binnenlands ontwerp, zei hij.

De nieuwe 18-meterbus met 6-meter werd geïntroduceerd voor het Kayseri World Trade Center.

IN HET NIEUWE ZEELAND BEGRIJPEN HET LEVEN

Metropolitan Mayor Mustafa Steel, de toespraak van de introductie van de moskeeaanvallen in Nieuw-Zeeland raakte de dood aan van de mensen die om het leven kwamen en vroeg alle deelnemers naar Fatiha.

In zijn toespraak verklaarde 4 dat ze hadden gemaakt dat de wegen met de naam N niet gemaakt konden worden in jaren geleden en ze openden de boulevards met de naam ız Can not be ız. Daarom hebben we elke ochtend een half uur toegevoegd aan het leven van onze burgers

Burgemeester Mustafa Çelik verklaarde dat de plicht van de burgemeesters was om het comfort van de inwoners van de stad te vergroten en dat ze met dit inzicht de 135-bus vernieuwden. President Steel, 0-emissie van elektrische bussen ontvangen, milieuvriendelijk, stil economisch en honderd procent lokaal ontwerp, met vermelding van, ci Deze bussen werken in intensieve lijnen, met name het stadsziekenhuis. Zijn tests zijn aan de gang. 1 wordt binnen enkele maanden X in gebruik genomen.

De burgemeester van de grootstedelijke gemeente ontmoette een tijdlang staal, vervolgens de leden van de pers en de burgers. President Çelik wees erop dat het geluid van de motor niet voelbaar was in de bus en dat deze bussen duurder waren dan diesel- en benzinevoertuigen; maar 1 / 7 bespaart geld. President staal, elektrische bussen 5,5-6 jaar, voegde hij daaraan toe.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.