Dorpswegen vernieuwd in Kandirakandirada baai wegen vernieuwd
kandirada baai wegen vernieuwd

De Metropolitan Municipality zet zijn wegenbouwwerkzaamheden in dorpen voort, omdat het in veel delen van Kocaeli ligt. In dit verband zijn op sommige wegen in de districten Duraklı, Pınardüzü, Hüdaverdiler en Duraçalı van het district Kandıra wegenonderhouds-, reparatie- en bouwwerkzaamheden voltooid. Dankzij de asfalteringswerken wordt het vervoer van de inwoners van de dorpen in de regio eenvoudiger.

VILLAGE ROADS GEFASEERD
In de werken die de tevredenheid van de burgers wonnen, werd 4 km lang 7 meter breed wegenaanleg gemaakt tussen Duraklı en Pınardüzü. 6 duizend ton asfalt, 11 duizend ton PMT-materiaal en 20 duizend ton kubieke meter stabiliteitsmaterialen werden gebruikt in de bouwwerkzaamheden. Vanwege de aardverschuiving in de Melen-waterlinie tussen Duraklı en Pınardüzü, werden de wegenbouwwerkzaamheden uitgevoerd met 500 duizend kubieke meter vulmateriaal in het 5-metergedeelte. In het dorp Hüdaverdiler werd de 3 meter brede weg gebouwd in de 7 km-metersectie. In de constructiewerkzaamheden werden 4 bin 500 ton asfalt, 8 bin 300 ton PMT-materiaal en 12 duizend kubieke meter gestabiliseerd vulmateriaal gebruikt. 300 ton asfalt en 450 ton PMT-materiaal werd gelegd op de 800-meterkast in het dorp Duraçalı.

GROOT BEGRIP
Vanwege infrastructuur, sneeuwval en andere natuurlijke gebeurtenissen, zijn er enkele misvormingen op de wegen. Metropolitan Municipality of Kocaeli blijft werken in alle districten in de provincie, zoals asfaltering, parket en grens blijft werken in het dorp, evenals de wijkcentra. Metropolitan Municipality vernieuwt ook de wegen vanwege infrastructuur en andere redenen en haalt de tevredenheid van de burgers.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.