Kasteel van Giresun met kabelbaankasteel van giresun met kabelbaan zal verlaten
kasteel van giresun met kabelbaan zal verlaten

Giresun krijgt de kabelbaan. Aan het einde van de 6-jaren heeft het bedrijf een contract getekend met het Chinese bedrijf om het project te financieren.

Giresun Burgemeester Kerim Aksu gaf een goed nieuws aan de inwoners van Giresun met een persconferentie

De bijeenkomst vond plaats in de Zoning Directieraadzaal, bijgewoond door projectmanagers Chang Xuan van de Chinese Finance Company, project- en producent bedrijfsfunctionaris Yurthan Gönül en bedrijfsdirecteur Cevdet Erkmen.

De heer Aksu gaf tijdens de bijeenkomst informatie over het project. '' 5-6 heeft het moeilijk gehad om de projectontwikkeling op te lossen en problemen toe te staan. Ons kabelbaanproject is eindelijk ten einde. Allereerst wil ik de vertegenwoordigers van het bedrijf verwelkomen met wie wij samen zijn en financiering verstrekken. Over het project gesproken; We zullen financiering uit China bieden. Het project betaalt zichzelf en zal onze gemeente niet extra belasten. We hebben de haalbaarheidsstudie en technische problemen geanalyseerd. De kabelbaan wordt gebouwd tussen Gemiler Çekeği Mahallesi en Kale. Onderaan het station vindt u een cafetaria en een terras met uitzicht. Nadat dit project is voltooid, werken we in Gedikkaya, Adatepe en Hasan Hill. Ongeveer 50 levert een belangrijke bijdrage aan de economie en het toerisme van Giresun. Dit project Giresun'a zegt veel succes. ''

PROJECTKOSTEN 6 MILJOEN EURO

Projectverantwoordelijke Yurthan Gönül; '' Ik wil de burgemeester bedanken die dag en nacht voor dit project heeft gewerkt. Eerder hadden we als bedrijf een kabelbaan naar Ordu gemaakt. Vandaag heeft het bijgedragen aan de ontwikkeling van de stad en aan de toename van het toerisme. Hetzelfde geldt voor Giresun. We zijn van plan om het kabelwagenproject in 2 jaar te maken. Het project is gepland om zichzelf te betalen. 5 Alle inkomsten zullen na het jaar in de gemeente Giresun blijven. In de eerste plaats zal 10 met de cabine werken en een beproefd beveiligingssysteem ter wereld bieden. Wanneer het project volledig is voltooid, krijgt de stad een andere identiteit. Bedankt aan degenen die hebben bijgedragen, '' zei hij.

Project Finance Officer Chang Xuan, die uit China kwam om de laatste fase van het project te onderzoeken, stelde dat ze als bedrijf meer middelen beschikbaar hadden dan 200 kabelbaanproject. '' Wij bieden de financiering van dit project als een bedrijf. Ik hou van Giresun als een stad en ik weet zeker dat dit project een belangrijke bijdrage zal leveren aan Giresun. We zullen het project financieren van Chinese fondsen en banken. Ik zou graag de burgemeester Kerim Aksu willen bedanken, die bijzondere inspanningen heeft geleverd om dit belangrijke project naar Giresun te brengen. '' Hij zei.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.