Speciale voetgangerswegen zijn ontworpen voor bewustmakingspeciale voetgangerswegen zijn gepland
speciale voetgangerswegen zijn gepland

2019 werd door het ministerie van Binnenlandse Zaken uitgeroepen tot 'Prioritair verkeersjaar voor voetgangers'. verkeersboetes voor degenen die voorrang aan voetgangers 100 procent toegenomen geven, Kocaeli Metropolitan Municipality, automobilisten voetgangers is er een speciale manier om het bewustzijn tegen voetgangers creëren ontworpen.

"PRIORITY LIFE, PRIORITY SPRING"
Ministerie van Binnenlandse Zaken, "Priority Life's Priorities Emitting's" Na de regelgeving onder de slogan Kocaeli Metropolitan Municipality ministerie van Verkeer uitgevoerd om het gebruik van de Traffic Branch teams in het creëren van bewustzijn van voetgangers voorrang verkeer en oversteekplaatsen voor voetgangers te breiden het voetpad is vernieuwd.

WEG VÓÓR LENTE
Department of Transportation Directorate of Traffic Branch teams in de stad 12, alle voetpaden beginnend vanaf de voorkant van de provincie. Voetgangerswegen werden geschilderd met de werken voor de school. De voetpaden werden geschreven in de richting van de extra voertuigen en de menselijke figuren werden voor het eerst voetganger Y geschreven. Het werk voor de school in het district 12 wordt vervolgens uitgevoerd in ziekenhuizen en kruispunten in de provincie.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.