Prioriteit van president Türel in de New Era MetroPresident Turelin aan het einde van het nieuwe jaar
President Turelin aan het einde van het nieuwe jaar

Antalya Burgemeester Menderes Turel, Antalya zal de merkwaarde van het toerisme te versterken in de nieuwe periode, met vermelding van de nieuwe banen zullen zij hen uit te rusten met internationale projecten, "onze Bogacayi project, met cruise port of de haven, metro Antalya vertrekken wij om ons een heel andere plaats," zei hij.

Antalya Metropolitan Municipality Burgemeester Menderes Türel was te gast bij Erdoğan Aktaş op Haber Global tv-schermen. Türel, beantwoordde de vragen, deelde zijn diensten en toekomstige projecten. President Türel verklaarde dat Antalya, een wereldstad, verder zal gaan met internationale projecten die het leven gemakkelijker maken voor het publiek. 'Ik ben het kind van Antalya. Ik ben in deze stad geboren en getogen en het dienen van Antalya is een van de grootste eerbetuigingen die ik voor mij kan dragen. Ik heb mijn nieuwe projecten in februari aangekondigd, 14 Aşkım Antalya zegt. We hebben het 20-project gepresenteerd met 359 miljard pond. 70 kan met duizend mensen werken. We zeggen geen woord dat we niet kunnen doen. Wat we doen is een verwijzing naar wat we zullen doen. We hebben veel beloftes gedaan bij 2014, we hebben meer gedaan. We hebben bijvoorbeeld gezegd dat we 19-knooppunt zullen doen; In onze nieuwe selectiecatalogus verwijzen we naar het 28-project. We zullen deze doen, Bunlar zei hij.

Subway komt eraan
President Menderes Türel verklaarde dat de prioriteit van de nieuwe periode ligt bij het vervoer en het vervoer van het openbaar vervoer. U De oplossing van het verkeersprobleem is om het openbaar vervoer aantrekkelijk te maken. In de eerste periode heb ik 11-kilometersysteem gemaakt. Ze konden geen 1-inch uitbreiden tijdens onze afwezigheid. Nu we er zijn, hebben we meer dan een mijl op de 44 gezet, de 55 gaat kilometers maken. De volgende keer dat we zeggen dat de ondergrondse metro naar Antalya komt. Als het 11-spoorwegsysteem op de 44-kilometer voordat ik in de vorige periode was gemaakt, misschien nu de metro zou afmaken, zei Eğer.

Ze maken excuses
In het verleden degenen die vandaag de gemeente niet kwalijk, deze aanpak, die zijn hoofd zet onder water gemeentelijke nemen van vorderingen en onderstreepte die gelden voor laster Turel zei: "Ik zag ze in 2009. De 2009 had ook een uitstekende campagne van schuldliteratuur. We zijn bij 2014. Nu kijk ik weer naar dezelfde oppositie in oppositie. Antalya Metropolitan Municipality, de gemeente de meeste kredietverstrekkers vinden iets xnumx'inc leners van Iller Bank. Ik wou dat we de eerste waren. Omdat Iller Bank niemand geld geeft. Geeft projectbasis. Als u de meest geschikte krediet projecten in Turkije te nemen, de meest gunstige rente leningen zijn leningen Provincial Bank. Het is een vaardigheid om daar krediet te vinden. Dus daar zijn we trots op. Kijk wie van de wereld ons het beste van ons volgt? Internationale financiële instellingen. Vandaag IFC Wereldbank Lenders onze xnumx'ünc Stage Rail System, onze eerste keer in Turkije gaf onbedoeld de schatkist te garanderen buitenlandse leningen. Nu zou het een internationale financiële instelling doordrenkt van schuld aan de gemeente vragen om een ​​Treasury garantie in Turkije te geven? Dit zijn allemaal beheersbare schulden

Türel ging verder: yüzünden Er werd gezegd dat 2009 een grote schuld had vanwege het spoorwegsysteem. Ik heb ook gezegd dat het railsysteem geld verdient in Antalya. 2018 28 miljoen inkomsten uit het 20 miljoen-systeem. Het spoorwegsysteem betaalt de schuld en verdient er geld mee. Ik heb het 359-project aangekondigd met een budget van 359 miljard pond in de nieuwe periode. Ik ben de garant van dit XNUMX-project als een burgemeester die elke belofte heeft vervuld. Ik beweer dat ik allerlei dingen zal vervullen met mijn beloften

Niemand anders kan deze projecten doen behalve wij
Antalya nieuw tijdperk in het toerisme zal het merk waarde van de nieuwe productie gebieden zal Turel voorzitter wees erop dat zij zouden uitrusten met internationale projecten te versterken, zei hij het volgende: "We noemen Bogacayi project. Er zullen filmstudio's, pretparken, hotels, filmacademies zijn die aan de behoeften van getraind personeel zullen voldoen. Boğaçayı project, cruisehavens, jachthavens, metro, we verhuizen naar een andere locatie met de metro. Wanneer Antalya naar een andere plaats wordt verplaatst, wordt het een van de meest accommoderende steden ter wereld. Nu met New York is 14 de 3 van de wereld met zijn aantal buitenlandse gasten. Als Antalya kunnen we alleen met deze projecten naar het kampioenschap gaan. We zijn erg ambitieus met deze projecten. Niemand kan deze projecten anders doen dan wij. Hij kon het niet. Onze Antalya metro Antalyali uw selecties, cruise havens die is heel goed na te denken bij de verkiezingen kan hij doen, als ze de juiste beslissing op dat moment zal winnen Antalya, zal Antalya mensen te winnen gemaakt. "

Steunpakket landbouwsector
Turel zei dat ze de voorbereiding van een steunpakket voor de agrarische sector, gaf de volgende gegevens: "In deze periode te verminderen we de Antalya Metropolitan gemeente als gevolg van drainage en coöperaties we verkregen uit zonne-energie elektrische hand van de kosten van irrigatiewater door hen gebruikt vrij in onze calloused boer 50 procent. 8 bin 641 boerenfamilie maakt nu gebruik van elektriciteitsvrij in irrigatiewater. We noemen dit cijfer 50 duizend. We zullen ook landbouwmarkten vestigen. Kunstmest, 3 onszelf door het importeren van de belangrijkste input items zoals zonne-nylon en plastic kassen, zal verkopen tegen lagere prijzen 20 procent. We zullen ervoor zorgen dat de producent zijn eigendom meer verkoopt. We zullen koelhuizen bouwen. Soğuk
Antalya International Film Festival is 's werelds gerenommeerde en gekwalificeerde uit te leggen dat president Menderes Turel uitgegroeid tot een kwaliteit cinema festival, "Dit jaar, films van Antalya International Film Festival, gelegen in de eerste 5 9 van hen ging de Oscars. Dat is het beste bewijs

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.