Teststarters zijn gestart in Gaziraygul in de zetel van de patriarchen zat gaziray test surusu begon
gul in de zetel van de patriarchen zat gaziray test surusu begon

Gaziantep Metropolitan Municipality, die door Gaziray Suburban Line zal worden uitgevoerd begon in 5 kilometer lange testrit van Gaziray Line Seyrantepe-Göllüce-Taşlıca Project.

EERSTE DOELSTELLING 200 DUIZEND PASSAGIERSVERVOER

Onder de met het oog op het verlichten stadsverkeer Gaziray twee jaar geleden om te beginnen met de bouw van het centrum van de stad, dat zijn kleine 6 Organized Industrial Zone en industriële zones maakt verbinding tussen Gaziantep Metropolitan Municipality en TCDD ondertekend protocol. 16 zal bestaan ​​uit het station, 1,2 miljard budget met enorme investeringen, zal beschikbaar-mijl forensenlijn worden verlengd 25, zal worden omgezet naar land trein Gaziray. Gaziray zal naar verwachting worden genomen binnen een jaar proefrijden, werd het in Seyrantepe-Göllüce-Taşlıca gelanceerd. Gaziray, dat in de eerste plaats een dagelijkse 200-passagier wil vervoeren, zal de verkeersbelasting van de stad in beslag nemen.

GÜL: WE ZULLEN METRO MET GAZİRAY INTEGREREN

Minister van Justitie Abdul Hamid Gul die deelnemen aan de test drive, en merkt op dat de ontwikkeling van een zeer leuke plek om een ​​groot genoegen te zien, "We zijn getuige van het moment waarop de droom van een betere plek. Met de almaar groeiende bevolking van Gaziantep veroorzaakte de intensiteit van het verkeer in het verkeer zowel vervuiling als verkeersdichtheid. In die zin ontstond de behoefte aan een serieuze hand in de stad. President Fatma Sahin, het verkeers- en vervoersprobleem van de stad, was lange tijd bezig met het probleem. Transport is niet slechts een jaar of twee, maar we zien vandaag een van de vruchten na goed werk om de jaarlijkse 50-problemen op te lossen. Organiseren van al onze burgers aan de industrie, werknemers, jongeren, zal zijn toestand van het verkeer problemen kunnen profiteren van zowel de ouderen, en voor een schoner milieu, zijn we getuige van een zeer belangrijke ontwikkeling in Gaziantep zal een schoner milieu te krijgen. Daarom zullen we ons Gaziray-project tot Xnumx-kilometers lang brengen. President van de Republiek, een bezoek van de metro-evangelie van Gaziantep vorige week. Het is een moeilijk project om te doen zonder overheidssteun achter de metro. Dank aan de behoeften en problemen van onze president Gaziantep. We blijven niet in de nieuwe roterend service. We zullen Gaziray en Metro integreren. We moeten de verkeersproblemen van de stad op te lossen. We zullen altijd naast onze stad zijn.

ŞAHİN: HET MEEST OPTIMALE DEEL IS TERUG

Gaziantep Metropolitan Municipality burgemeester Fatma Sahin dat twee jaar geleden begonnen met de bouw van de Suburban Line Gaziray teruggeroepen, bedankte de ministers en parlementsleden, onder wie president Gaziray de eerste om te komen tot het eindpunt.

Şahin zei, c We beginnen onze proefrit door erek Bismillâhirrahmânirrahîm c te zeggen met een geweldig teamwerk. Toen onze stad snel groeide, maakten we een algemeen plan voor transport en zonering, en we moesten de ijzeren netwerken versterken om het transport in de stad te versterken. We zijn nu in de laatste fase van het project aangekomen dat de landentreintrein heeft omgezet in een hogesnelheidstrein, Gaziray. We starten de 5-kilometertest. In de Zone Ziekenhuizen en Hotels landen we 5-mijlen ondergronds met zijn open sluitsysteem en de veiling wordt volgende maand gehouden. De testrit opent de 5-mijllijn. 2019 We zullen passagiers in juli vervoeren. We hebben het protocol ondertekend met de Islamic Development Bank. We krijgen onze wagons snel. Het moeilijkste deel is achter. Project enorme inspanning, wilde zeer krachtig coördinatie, onze minister van Verkeer en Infrastructuur, Republiek Turkije Staatsspoorwegen hebben geprobeerd in volledige coördinatie met het bedrijf met betrekking tot al het personeel, vooral de algemeen directeur. Ons werk met de Staatsspoorwegen toont in feite de ontwikkeling van de stad samen met de verkeersvraag van de stad. In de wereld, bij het voorbereiden van rapporten over steden; We hebben het groene gebied van 7 in onze periode waarin we de groene ruimte per persoon krijgen, verhoogd, we bekijken de vraag hoe je je stad hebt geweven met twee ijzeren netten. Na deze studie werd het transportmasterplan en implementatieproject van Metro afgerond, het kwam tot het baanbrekende punt, we zullen de stad tekenen met ijzeren netten. We zullen doorgaan met het verbeteren van de levenskwaliteit van de stad en de tevredenheid van de burgers

Na de toespraken namen minister Abdulhamit Gul van Justitie, president Fatma Sahin en zijn gevolg, deel aan de proefrit door Gaziray.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.