Kayseri Transportation Inc. 2019 Carpet Field Wintervoetbaltoernooi loopt ten einde

kayseri ulasim als 2019-voetbalveld eindigde aan het kis-voetbaltoernooi

Kayseri Transport Inc. Het "Astroturf Wintervoetbaltoernooi 2019", gezamenlijk georganiseerd door Öz Tasimacilik İş Union, werd afgesloten.

Het toernooi, dat begon op 02 januari, eindigde gisteren met de finale en de 3e-4e plaats wedstrijden als resultaat van de groepsfase en kwalificatiewedstrijden. İK Spor behaalde de 4e plaats door Belsin Isletme Spor te verslaan als resultaat van strafschoppen in de wedstrijd waarvan de normale tijd eindigde op 4-3. In de finale stonden de teams van Güvenlikgücü en Deşifrespor tegenover elkaar. Feyzullah GÜNDOĞDU, algemeen directeur van Kayseri Transportation A.Ş., Mustafa TORUNTAY, voorzitter van Öz Transportation Work Union, en de managers en medewerkers van Transportation Inc. volgden de wedstrijd. Feyzullah GÜNDOĞDU en Mustafa TORUNTAY maakten samen de aftrap van de wedstrijd. De finale was vol spanning en strijd. Met de doelpunten die in de laatste minuten van de wedstrijd werden gescoord, won Güvengücü met 2-0. Na de wedstrijd vond de prijsuitreiking plaats. Kayseri Transportation A.Ş. hield een korte toespraak voor de prijsuitreiking. General Manager Feyzullah Gündoğdu verklaarde dat het toernooi goed en plezierig was en dat dergelijke organisaties een belangrijke rol speelden bij het samenbrengen van de werknemers binnen de bedrijfseenheden. Gundogdu; “Het mooiste van het toernooi was dat er geen blessures waren. Sterker nog, we denken dat dergelijke organisaties een positieve impact hebben op het zakenleven. De komende tijd gaan we door met activiteiten om de interne samenhang met soortgelijke evenementen te vergroten.” Gündoğdu feliciteerde ook het team dat de eerste plaats behaalde door de finale te halen.

De prijzen werden uitgereikt aan de spelers van Güvenlikgücü, Deşifrespor en İK Spor die in het toernooi stonden, door Feyzullah GÜNDOĞDU, General Manager van Kayseri Transportation A.Ş., en Mustafa TORUNTAY, President van Öz Transport Work Union. Daarnaast werden prijzen uitgereikt aan de topscorer, beste speler en beste keeper van het toernooi. Terwijl het meest Gentleman Team van het toernooi Parkcelona was, presenteerden Feyzullah GÜNDOĞDU en Mustafa TORUNTAY hun plaquettes samen.