Enquiry Service op School Services van Konya Metropolitan MunicipalityKonya Metropolitan Municipality lanceerde een inlichtingendienst op internet om ouders in staat te stellen om servicechauffeurs, servicewagens, routes en vergoedingen te vragen.

Konya Metropolitan Municipality, de schooldiensten op het internet heeft de toepassing van onderzoek gelanceerd.

In Konya dit jaar, terwijl 450 duizend studenten in het primair, secundair en voortgezet onderwijs hun opleiding voortzetten, heeft Konya Metropolitan Municipality een belangrijk project gerealiseerd dat het onderzoek naar schooldiensten in de stad mogelijk maakt.

Burgemeester van Konya Metropolitan Municipality Uğur Ibrahim Altay zei: "We hebben een nieuwe aanvraag geïmplementeerd op verzoek van onze ouders. We hebben de inlichtingendiensten van studentenvoorzieningen geopend op onze website en ATUS.

Ik zou graag onze landgenoten en ons team willen bedanken omdat ze ons in deze richting hebben geleid. Wees goed, Ol

www.konya.bel.t adres is beschikbaar via atus.konya.bel.t adres met Service Tool Navraag bij de ouders van de kinderen schoolbus "School Service Tool Permit" of, buschauffeurs, gereedschap, gidsen, en dat het voertuig, die probeerde te scholen kan de service charge te ondervragen.

Vragen worden gesteld onder de titel van geregistreerde bestuurder enquiry, Registered Service Vehicle Enquiry en School Service Fee Berekening. Op deze manier wordt geleerd of de bestuurder geautoriseerd is om het servicevoertuig te gebruiken en of het voertuig een vergunning heeft of niet. Bij het berekenen van de servicekosten kunnen de begin- en eindpunten worden geselecteerd en de vergoeding worden bepaald.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.