Vandaag in de geschiedenis: September 21 2006 de trein van Oostenrijk naar Turkije per vrachtwagenVandaag in de geschiedenis
21 september 1923 Eastern Spoorwegen kwam samen met een groep van de Britse Bank van Turkije Nationale Spoorwegen Company (Nationaal Railvvays van Turkije) opgericht. In die tijd koos het bedrijf een raad van bestuur bestaande uit zeven leden, waaronder de Britten.
In de 21 september 1924 baanbrekende ceremonie voor de Samsun-woensdag smalle lijn van Mustafa Kemal Pasha, "een spoorweg met de nationale hoofdstad van ons vaderland-DAS verwerving van de rechten op te bouwen et¬ ... Fantastic is belangrijk. Er kan worden voorspeld dat de grote voldoening en vriendelijkheid van de regering van dergelijke nationale verbintenissen wordt voldaan door onze republiek en het voorzitterschap
21 september 2006 het treinvervoersysteem tussen Turkije en Oostenrijk, de vrachtwagens begon te Ro-La vervoeren.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.