Turkije eindigde Ski Cross Competition

Turkije Ski Cross Competitie eindigde: door Turkije Ski Federatie voorzitterschap van Turkije Ski Cross wedstrijden uitgevoerd eindigde met Geremi Arkut gemaakt op de berg medaille ceremonie.

Turkije Ski Federatie onder leiding van het voorzitterschap, Turkije Ski Cross wedstrijden eindigde met de medaille ceremonie werd gehouden op Mount Arkut Gerede.

Skiën B League, Balkan Cup, Skiën B League, Skiën B League, werd gerealiseerd in Arkut Mountain. Deze race naar de toevoeging van een andere nieuwe Veldlopen werden gehouden in Turkije Gerede Arkut Mountain Ski Center en eindigde met de finale. De tweedaagse competitie eindigde na de finale.

13 Maart 100 met 12-sporters in de totale provincie 2015 eindigde op donderdag aan het einde van 13: 00.

Onze atleet sloot zich aan bij het kampioenschap met 9. Onze atleten per categorie zijn Ayşenur Duman 1. Mustafa Boyaci 2. Salihcan Duman 2. Mustafa Çetintaş 3. Uğur Akman 3. Tarık Aydın 3. waren de atleten. Volgens de gecombineerde resultaten van het team Ağrı provincie 1. Xinx van de provincie Mus. Ankara is de 2. ze namen hun trofeeën.